Πρωταγωνιστούν τα Χανιά στο νέο βίντεο προώθησης του ελληνικού τουρισμού | Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Στο επίκεντρο της νέας δουλειάς για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού βρίσκεται η Κρήτη, με γυρίσματα ως επί το πλείστον σε περιοχές των Χανίων και του Ρεθύμνου, αλλά και με την αρωγή και συμμετοχή δεκάδων Κρητικών στην παραγωγή του βίντεο.

Με στόχο την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος διεθνώς, η νέα καμπάνια της Marketing Greece μοιράζεται με το ταξιδιωτικό κοινό τη μοναδικότητα της χώρας μας και «αποκρυπτογραφεί» την ταξιδιωτική εμπειρία που βιώνει o επισκέπτης στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που θα ακολουθεί, θα δείτε πως περισσότερες από τις μισές σκηνές είναι γυρισμένες στην Κρήτη, σε ένα κλιπ που αφορά όλη την Ελλάδα για την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό:

Τα γυρίσματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον και απεικονίζουν την Κρήτη έγιναν στα Φαλάσσαρνα, στα Σεϊτάν λιμάνια, στα Ταμπακαριά, στον Σταυρό, στο Θέρισσο, στο Μάλεμε, στο φαράγγι των Μεσκλών ,στην αρχαία Ελεύθερνα, στα Καψαλιανά Ρεθύμνου.

Το zarpanews.gr σας παρουσιάζει τις εικόνες που καταγράφηκαν από τα γυρίσματα: Για τις ανάγκες της παραγωγής, στα γυρίσματα που έγιναν τον Οκτώβριο του 2018 στις παραπάνω περιοχές, συμμετείχαν δεκάδες Χανιώτες και Ρεθυμνιώτες, μεταξύ άλλων και ως ηθοποιοί και βοηθητικοί. Το location service στην Κρήτη ανέλαβε η εταιρεία FIXER IN CRETE

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να δειξουν και τις σημερινές φωτογραφιες (25/02/2019) από Χανιά για καλύτερη τουριστική προώθηση…Το σλογκαν είναι ετοιμο: “Μια πόλη για το καλοκαίρι… (μόνο)…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ