Πρώτα τεστ κορονοϊού στα Χανιά

πρώτα-τεστ-κορονοϊού-στα-χανιά-1150548

Τεστ κορονοϊού πραγματοποιήθηκαν στα Χανιά, για πρώτη φορά μετά την υιοθέτηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες ώρες.

Στα τεστ υποβλήθηκαν άπαντες στην ομάδα των Χανίων, τεστ τα οποία θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Μάλιστα, σχετική αναφορά -στο πώς θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, που είναι το ίδιο με των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 1- έγινε στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα με τη συμμετοχή όλων των γιατρών των ομάδων της κατηγορίας. Από μέρους αυτής των Χανίων συμμετείχε ο Γιάννης Σφυράκης.

Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα των Χανίων ξεκινά πλέον την προετοιμασία εν όψει της σεζόν που όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Ιανουαρίου.

Η αναφορά που κάνει η ΠΑΕ Χανιά είναι η εξής:

Επειτα από την ολοκλήρωση των τεστ ελέγχου για covid-19 σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος η ομάδα μας επέστρεψε υγιής και με μεγάλη διάθεση για συνέχιση της σκληρής δουλειάς στις ομαδικές προπονήσεις, το μεσημέρι της Τετάρτης (16/12) στο γήπεδο Περιβολίων.

Μένουμε ασφαλείς και υγιείς και ευελπιστούμε (και) στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

Μάκης Καρτσωνάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook