Πρόστιμο σε 95χρόνο που δεν φορούσε σωστά τη μάσκα – Διεγράφη με παρέμβαση βουλευτή της ΝΔ | Photo

πρόστιμο-σε-95χρόνο-που-δεν-φορούσε-σωστ-1130267

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, αποτυπώνει την στιγμή που ένας αστυνομικός επιβάλλει πρόστιμο σε έναν ηλικιωμένο άντρα επειδή δεν φορούσε σωστά τη μάσκα του, σύμφωνα με τις καταγγελίες των χρηστών. Ο υπερβάλλοντας ζήλος του αστυνομικού να επιβάλλει 150 ευρώ πρόστιμο στον 95χρονο για μη σωστή χρήση μάσκας, ενώ θα μπορούσε να αρκεστεί σε μια σύσταση, προκάλεσε την οργή των πολιτών.

Ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αυλωνίτης πήρε θέση για το αδιανόητο περιστατικό: «Δεν είναι εξοργιστικό να βλέπω φωτογραφία αναρτημένη στα social media με αστυνομικό να “γράφει” έναν παππού στη Κέρκυρα για μη συμμόρφωση στη χρήση μάσκας και να βλέπω επίσης φωτογραφίες του Πρωθυπουργού, πριν λίγες μέρες, χωρίς μάσκα να συνδιαλέγεται με βουλευτή του κόμματος του που διαπιστώθηκε ότι έχει κορωνοϊο.

“Τις πταίει” λοιπόν;

Ευθύνονται ΜΟΝΟ οι πολίτες;

2166 νέα κρούσματα. 13 θάνατοι. 169 διασωληνωμενοι.

Μα δεν είναι ντροπή;».

Σύμφωνα μάλιστα με το corfutvnews, ο βουλευτής Στέφανος Γκίκας ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων να διαγράψουν το πρόστιμο στον 95χρονο

Πηγή: altsantiri.gr

One thought on “Πρόστιμο σε 95χρόνο που δεν φορούσε σωστά τη μάσκα – Διεγράφη με παρέμβαση βουλευτή της ΝΔ | Photo

  1. Και επιδή η Αστυνομία (που βρηκε λόγο υπαρξης) δεν κολάει κορονοϊο (με ενα μαγικό τρόπο) κηνηγάει τους παπούδες στο δρόμο για να μας πεί τι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook