Πρόστιμο «μαμούθ» και ισόβια απαγόρευση σε επιβάτιδα που προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση

πρόστιμο-μαμούθ-και-ισόβια-απαγόρε-894988

H εταιρεία Jet2 κατηγόρησε την Κλόε Χέινς για «επιθετική και επικίνδυνη συμπεριφορά» κατά τη διάρκεια πτήσης, εξαιτίας της οποίας το αεροσκάφος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Στάνστεντ του Λονδίνου τον Ιούνιο. Η εταιρεία της έστειλε λογαριασμό 85.000 λιρών (94.580 ευρώ), ενώ της απαγόρευσε να πετά στις πτήσεις της δια παντώς.

Αξιωματούχοι δήλωσαν σε σχέση με το περιστατικό, πως το αεροπλάνο που κατευθυνόταν προς την Τουρκία, χρειάστηκε να επιστρέψει στο Στάνστεντ, συνοδευόμενο από δύο βρετανικά μαχητικά, ενώ η 25χρονη Βρετανίδα συνελήφθη από την αστυνομία του Έσεξ όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Αξίζει να σημειωθεί πως εκκρεμεί η δίκη της στις 21 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της πτήσης φωνάζοντας «θα σας σκοτώσω όλους», προκαλώντας την επέμβαση επιβατών και του προσωπικού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2, Στιβ Χίπι, δήλωσε πως αυτή ήταν μια από τις πιο σοβαρές περιπτώσεις προβληματικής συμπεριφοράς από επιβάτη που έχει βιώσει η εταιρεία.

Πηγή: airnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook