Πρόστιμο 10.000€ και αναστολή λειτουργίας για επιχείρηση στην Κρήτη – 22 κλήσεις για παραβάσεις των κανόνων για την μάσκα

πρόστιμο-10-000e-και-αναστολή-λειτουργίας-γ-1106108

Συνεχίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο Ρέθυμνο διαπιστώθηκε παράβαση υπέρβασης του ωραρίου λειτουργίας σε κατάστημα, καθώς η επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος «πιάστηκε» να λειτουργεί μετά τα μεσάνυχτα.

Στην επιχείρηση επιβλήθηκε «τσουχτερό» πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ καθώς και τριήμερη αναστολή λειτουργίας του.

Παραβάσεις για μάσκες

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται και οι έλεγχοι σε πεζούς, εργαζόμενους και επιβάτες οχημάτων για το μέτρο χρήσης της μάσκας.

Αρκετά ήταν τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε πολίτες της Κρήτης την χθεσινή ημέρα, καθώς ο συνολικός αριθμός των παραβάσεων έφτασε τις 21.

Συγκεκριμένα, 20 από τα 21 πρόστιμα αφορούν το Ηράκλειο. Η πλειοψηφία, 16 στο αριθμό, αφορούσαν παραβάσεις πεζών για την υποχρεωτική χρήση μάσκας ενώ τα υπόλοιπα 4 ήταν σε επιβάτες αυτοκινήτων.

Τέλος 1 πρόστιμο επιβλήθηκε σε εργαζόμενο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο που «πιάστηκε» χωρίς την απαραίτητα μάσκα.

Πηγή: neakriti.gr

One thought on “Πρόστιμο 10.000€ και αναστολή λειτουργίας για επιχείρηση στην Κρήτη – 22 κλήσεις για παραβάσεις των κανόνων για την μάσκα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook