Προσωρινό «λουκέτο» στο ξενοδοχείο με το «αιωρούμενο» μπαλκόνι – Παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού

προσωρινό-λουκέτο-στο-ξενοδοχείο-μ-1614066

Την παρέμβαση του υπουργείου Τουρισμού προκάλεσαν οι εικόνες με το μπαλκόνι ξενοδοχείου που κρέμεται στον… αέρα στη Λεωφόρο Συγγρού (δείτε ΕΔΩ).

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η «προσωρινή διακοπή» λειτουργίας του ξενοδοχείου, καθώς το τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και αποκολληθεί από την πρόσοψη.

Μάλιστα το Σάββατο 21 Ιανουαρίου έγινε επιτόπια επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπίας Αναστασοπούλου και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής οι οποίοι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια.

«Προέκυψε άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική Αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου» αναφέρει το υπουργείο Τουρισμού.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023, το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του Υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Οργή και αγανάκτηση

Οι κάτοικοι της περιοχής οργισμένοι, παρατήρησαν ένα μπαλκόνι να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους καθώς αποκολλήθηκε από τον τοίχο που στηριζόταν και από θαύμα δεν κατέρρευσε και δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, ή ακόμη χειρότερα κάποιον θάνατο.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στα social media και έδωσε αφορμή στο twitter άλλοτε σκωπτικά και άλλοτε με αγανάκτηση να σχολιάσει το γεγονός και να μην το αφήσει να πέσει… κάτω.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook