Προσοχή… Πρόστιμα 3.000€ σε καταστήματα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

προσοχή-πρόστιμα-3-000e-σε-καταστήματα-στ-1215457

Ας ελπίσουμε να μην γίνουν τα ίδια απόψε το βράδυ…

Βαριές «καμπάνες» από τις ελεγκτικές αρχές σε καταστήματα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων εχθές το βράδυ.

Συγκεκριμένα, πρόστιμα 3.000€ καλούνται να πληρώσουν τρία μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρέθηκαν στο επίκεντρο μεγάλου πλήθους που συγκεντρώθηκε έως αργά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, τα καταστήματα τιμωρήθηκαν επειδή σέρβιραν ποτά στους συγκεντρωμένους, χωρίς να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Προσοχή… Πρόστιμα 3.000€ σε καταστήματα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

  1. Ότι να ναι….
    Τα μαγαζιά σέρβιραν ποτα take away.. Ότι ο κόσμος καθόταν στον συγκεκριμένο δρόμο γιατί αποτελει παραβαση των καταστημάτων? Γιατί δεν πηγε οπως προχθες η αστυνομία να τους διαλύσει?Επίσης ο κόσμος καθόταν και μετά την απαγόρευση άρα τι ευθύνη είχαν τα μαγαζιά? Στην Μητρόπολη χθες κάνανε μακια τον επιτάφιο ο ένας πάνω στον άλλο.. Αλλά εκεί δεν κολλάει ε? Μόνο ότι κάνει η νεολαία είναι το προβλημα.. Αυτή η ανευθυνη νεολαια, που εκθειαζατε όμως για την ανταπόκριση της στον εμβολιασμό.
    Με τέτοιες βλακείες και ηλίθια μέτρα όπως σήμερα άλλη απαγόρευση, άλλη χθες, οχι μουσική στα μαγαζιά, πως να σας παρει ο κόσμος στα σοβαρά? Αντε πια με την βλακεία σας. Πονάει χέρι κόβει χέρι…

  2. Τι φταίνε τα μαγαζιά ρε παιδιά?
    Το τι γίνεται στον δρόμο είναι ευθύνη της αστυνομίας. Οι μαγαζατορες τι να κάνουν? Με ποιο δικαίωμα θα μου πουν φύγε από τον δρόμο?
    Ρε πάτε καλά?

  3. Άδικο και παράλογο!! Όλοι όσοι έχουν προμηθευτεί ποτά στο χέρι από τα συγκεκριμένα μαγαζιά, γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι επιτρέπουν αυστηρά μόνο σε 2 άτομα να εισέρχονται κάθε φορά, αποκλειστικά για να παραγγείλουν. Σου δίνουν το ποτό σου σε πλαστικό ποτήρι και μετά φεύγεις. Το ότι συγκεντρώνεται κόσμος στο στενό δεν είναι δική τους ευθύνη ούτε μποσούν να κάνουν κάτι γι΄αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook