Προσοχή οδηγοί! «Δολοφονική» παγίδα σε δρόμο των Χανίων | Photos

προσοχή-οδηγοί-δολοφονική-παγίδα-σ-918243

Διαρκώς τα μάτια στην… άσφαλτο πρέπει να έχουν οι οδηγοί στους δρόμους των Χανίων, αφού, παρά τους μερικούς δρόμους που ασφαλτοστρώθηκαν τους τελευταίους μήνες, αμέτρητες είναι οι λακκούβες που «παραμονεύουν».

Στην διασταύρωση των οδών Μιχελογιάννη και Μανούσακα στον Άη Γιάννη, το οδόστρωμα θυμίζει… ναρκοπέδιο. Ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε έργα και έσκαψε τον δρόμο, όμως εδώ και πάνω από μία εβδομάδα δεν πέρασε κανείς για να κλείσει τα κενά με άσφαλτο.

Το αποτέλεσμα, ένα απροσδόκητο σαμαράκι, που ειδικά τη νύχτα, μπορεί να αποβεί επιζήμιο για αυτοκίνητα και μηχανές, αλλά και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα όποιου περάσει από το σημείο χωρίς να το γνωρίζει.

Δείτε τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το σημείο:zarpanews.gr

2 thoughts on “Προσοχή οδηγοί! «Δολοφονική» παγίδα σε δρόμο των Χανίων | Photos

  1. Σιγα τα ωα..που νομιζετε οτι ζειτε , στην Ελβετια!
    Ετσι ειναι εδω…στο Ελλαδισταν , παρκαρουμε οπου θελουμε , σκαβουμε οπως θελουμε , πεταμε τα σκουπιδια οπου θελουμε..γενικα οτι να ναι!!!

  2. Όπως θα παρατηρήσει κάποιος που γνωρίζει, είχε γίνει η απαιτούμενη προετοιμασία των τομών για να μπει από τη Δευτέρα η άσφαλτος και να αποκατασταθεί το οδόστρωμα. Δυστυχώς η εταιρία που παράγει την άσφαλτο, παρά τις διαβεβαιώσεις της, δεν παρήγαγε άσφαλτο ούτε την Τρίτη, ούτε την Τετάρτη. Ελπίζουμε να μην μας κοροϊδέψει και αύριο Πέμπτη. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι ένα μεγάλο έργο που αφορά την υπογείωση του δικτύου μέσης τάσης σε μια μεγάλη αστική περιοχή, ολοκληρώθηκε, με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, τυποποιήσεις και άδειες και να μας συγχωρήσει ο αναγνώστης «kaloda» που δεν τον ενημερώσαμε προσωπικά για το πως σκάβουμε και πιες προδιαγραφές εφαρμόζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook