Προσοχή… Κυκλοφοριακό χάος λόγω έργων στο κέντρο των Χανίων – Πολλές οι παγίδες για πεζούς και οδηγούς | Photos

προσοχή-κυκλοφοριακό-χάος-λόγω-έργω-963347

Εργοτάξιο θυμίζει τις τελευταίες ημέρες το κέντρο των Χανίων λόγω εργασιών των συνεργείων που περνούν οπτικές ίνες στο πλαίσιο του έργου “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ (NGA) ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ” από τον Ο.Τ.Ε. Α.Ε., που συνεχίζεται.

Εκεί στην Κυδωνίας και Μαργουνίου έχουμε κι εμείς σε εξέλιξη μία  εργολαβία για ολική αλλαγή του ασφαλτοτάπητα και εκεί μάλλον δεν θα έχει γίνει ολική αποκατάσταση» επεσήμανε ο Ατιδήμαρχος του Δήμου Χανίων, του οποίου όμως τα συγκεκριμένα έργα, είναι εκτός αρμοδιότητάς του.Αυτό όμως που πρέπει να προσέξουν οι αρμόδιοι μετά την εκτέλεση των έργων και μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, είναι το… αυτονόητο! Να μην αφήσουν δηλαδή πίσω τους εκκρεμότητες, όπως έχουμε δει σε παρελθόντα έργα που έγιναν με προχειρότητα ανοιχτές λακκούβες, φθορές και καταπόνηση του οδοστρώματος, κατεστραμμένα πεζοδρόμια, σκουπίδια και άλλα προβλήματα, τα οποία ουδείς μέχρι σήμερα φρόντισε να αποκαταστήσει όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr από έργα που έγιναν πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

zarpanews.gr

One thought on “Προσοχή… Κυκλοφοριακό χάος λόγω έργων στο κέντρο των Χανίων – Πολλές οι παγίδες για πεζούς και οδηγούς | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook