Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο των Μουρνιών: Τι προβλέπεται – Από πότε θα ισχύσει

προσοχή-κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-στο-1759071

Νέες «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις» στον υπό κατασκευή συνδετήριο δρόμο της πόλης των Χανίων με τον κόμβο των Μουρνιών τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης και η αρμόδια Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Έργων,  ενημερώνουν  ότι στο πλαίσιο του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΟΜΒΟΥ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ», προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν,  είναι αναγκαίο να εφαρμοστούν οι εγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν αποφασιστεί, από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές.

Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Παρασκευή 08/09/2023 και οι δρομολογούμενες  ρυθμίσεις θα βρίσκονται θα εφαρμόζονται έως και την οριστική λήξη του έργου, που έχει προγραμματιστεί  για τις 15/12/2023.

Μετά την τοποθέτηση της εγκεκριμένης σήμανσης,  προβλέπεται η αλλαγή κατεύθυνσης στο δυτικό κλάδο της οδού ΜΟΥΡΝΙΩΝ , η οποία θα μονοδρομηθεί με κατεύθυνση από Βορρά  προς Νότο  και θα εξυπηρετεί την έξοδο της πόλης των Χανίων.

Η πρόσβαση στην οδό ΜΟΥΡΝΙΩΝ θα γίνεται αποκλειστικά μέσω της οδού Ζυμβρακάκηδων, η οποία θα λειτουργεί ως μονόδρομος  από Βορρά προς Νότο.

Η μονοδρόμηση της οδού ΜΟΥΡΝΙΩΝ θα ισχύει από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Μαρίνας ενώ το τελευταίο τμήμα της οδού ΜΟΥΡΝΙΩΝ προς τα Χανιά  (μεταξύ οδού Ζυμβρακάκηδων και Γογονή)  θα κλείσει, ώστε να πραγματοποιηθεί η ανακατασκευή του.

Για την είσοδο  στη πόλη των Χανίων,  η οδός ΜΟΥΡΝΙΩΝ θα παραμείνει διπλής κατεύθυνσης , από την είσοδο του Β.Ο.Α.Κ έως την συμβολή  με την οδό Αγ. Μαρίνας (κόμβος Αγ. Μαρίνας)

Στον κόμβο θα απαγορεύεται η συνέχιση της πορείας βόρεια ενώ η είσοδος στην πόλη θα πραγματοποιείται με δύο εναλλακτικές διαδρομές:

  • μέσω της οδού Σοφ. Βενιζέλου στα ανατολικά της οδού ΜΟΥΡΝΙΩΝ
  • μέσω της οδού Νικ. Πλαστήρα στα δυτικά της οδού ΜΟΥΡΝΙΩΝ

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Β’   ΦΑΣΗΣ του έργου,  θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για  τις προσωρινές κυκλοφοριακές – εργοταξιακες ρυθμίσεις για την εκτέλεση των εργασιών της Γ’   ΦΑΣΗΣ του έργου .

Παρακαλούμε για την τήρηση των παραπάνω  μέτρων,  προκειμένου να διασφαλιστεί  η κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και η διέλευση των πεζών, ώστε να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα οι εργασίες στο εργοτάξιο από τον ανάδοχο.

zarpanews.gr

One thought on “Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον δρόμο των Μουρνιών: Τι προβλέπεται – Από πότε θα ισχύσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook