Προσοχή! Ανακαλούνται κρεμοσάπουνα από γνωστό σούπερ μάρκετ

προσοχή-ανακαλούνται-κρεμοσάπουνα-α-856596

Την ανάκληση κρεμοσάπουνων ανακοίνωσε ο ΕΟΦ. Στις ανακαλούμενες παρτίδες ήταν εκτός ορίων ο αριθμός μικροοργανισμών, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε το βακτηρίδιο “Pseudomonas putida”. Πρόκειται για το «Γαλαξίας, μάνγκο, Κρεμοσάπουνο και το «Γαλαξίας, μέλι & γάλα, Κρεμοσάπουνο».

«Την ανάκληση των παρτίδων, 1803 (ημ. ληξ.: 12-2020) του καλλυντικού προϊόντος “Γαλαξίας, μάνγκο, Κρεμοσάπουνο” και 1804 (ημ. ληξ.: 03-2021) του καλλυντικού προϊόντος “Γαλαξίας, μέλι & γάλα, Κρεμοσάπουνο”.
Στις ανακαλούμενες παρτίδες, μετά από εργαστηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των αερόβιων μεσόφιλων μικροοργανισμών ήταν εκτός ορίων ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε το βακτηρίδιο “Pseudomonas putida”. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές των προϊόντων. Η παρούσα απόφαση εκδίδεται στα πλαίσια της προστασίας της Δημοσιάς Υγείας.
Η εταιρεία ΖΥΓΟΣ ΕΛΛΑΣ η οποία έχει πραγματοποιήσει τη διάθεση των παρτίδων των προϊόντων στην Ελληνική Αγορά οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος προκειμένου να τις αποσύρει. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Χολαργός, 25/04/2019 Αρ. Πρωτ.: 51823 Ανάρτηση στο διαδίκτυο Προς : ΖΥΓΟΣ ΕΛΛΑΣ Δ/νση: Φεραίου Ρήγα 37 Άνω Μποφίλια, 144 52 Μεταμόρφωση Αττικής 2 Τα σχετικά παραστατικά πρέπει να τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και να τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook