Προσφυγή κατά του δήμου Χανίων για το οικόπεδο της ΑΒΕΑ έκανε η «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.» | Δείτε τα έγγραφα

προσφυγή-κατά-του-δήμου-χανίων-για-το-ο-928894

Προσφυγή κατά της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, για το τμήμα του οικοπέδου της ΑΒΕΑ στη Νέα Χώρα κατέθεσαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης τα «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε».

Μέσω της προσφυγής η εταιρεία ζητάει την ακύρωση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, σύμφωνα με την οποία ο δήμος Χανίων διεκδικεί το συγκεκριμένο ακίνητο για κοινωφελείς σκοπούς.

Η προσφυγή της εταιρίας, προβάλει ως λόγους της αιτούμενης ακύρωσης διάφορα νομικά κωλύματα αλλά και έλλειψη αιτιολογίας που αφορά την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία παραιτούνταν ο Δήμος Χανίων από τη διεκδίκηση του οικοπέδου.

Ακολουθεί τα έγγραφα της προσφυγής:

 

zarpanews.gr

One thought on “Προσφυγή κατά του δήμου Χανίων για το οικόπεδο της ΑΒΕΑ έκανε η «Κρητικά Ακίνητα Α.Ε.» | Δείτε τα έγγραφα

  1. Κύριε Δήμαρχε, να ξεκινήσετε εκ νέου την απαλλοτρίωση τηρώντας με σχολαστικότητα τις σχετικές διατυπώσεις της διαδικασίας. Οι δημότες είναι στο πλευρό σας. Όσο για την Τράπεζα Χανίων / Κρητικά Ακίνητα, θα περίμενε κανείς να μην πέσουν τόσο χαμηλά και να καταφύγουν σε τέτοια απαράδεκτα νομικά τεχνάσματα ευτελούς χαρακτήρα προκειμένου να παρεμποδίσουν τη διαδικασία..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook