Προσευχήθηκαν στα Ανώγεια για την Αυστραλία

προσευχήθηκαν-στα-ανώγεια-για-την-αυσ-978836

Μια προσευχή για την Αυστραλία περιελάμβανε η δοξολογία το πρωί της Τρίτης στον Άι Γιώργη στο Μεϊντάνι από τον παπά Ανδρέα Κεφαλογιάννη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο anogi.gr,

«Όλα όσα μπορούμε να κάνουμε πράξη μέσω της προσευχής μας, της κοινής προσευχής, το κάνουμε σήμερα εδώ στην εκκλησία μας στον Άι Γιώργη στο Μεϊντάνι στα Ανώγεια και αυτή η προσευχή ταξιδεύει στην Ήπειρο της Αυστραλίας. Για να δώσει ο Θεός να δώσουν κι οι άνθρωποι που αγωνίζονται με θεϊκή, ανθρώπινη δύναμη, ώστε οι φλόγες που κατακαίουν ψυχές ανθρώπων, ψυχές των δασών και των φυλλωμάτων, ζωές και ψυχές του ζωικού μας βασιλείου, να πάψουν να κατά καίνε.

Να σβήσουν και να γίνουν σύννεφα στον ουρανό. Η προσευχή μας εδώ από τα Ανώγεια, βροχή να γίνει, δύναμη για όσους αγωνίζονται και το κεράκι που κρατάμε ας μη μείνει στο συμβολισμό της σκέψης μας, αλλά ας το κρατήσουμε όλοι μας αναμμένο στα σπίτια μας, μέχρι να καεί ολόκληρο. Έτσι η προσευχή μας ας πάρει δύναμη να ενωθεί να γίνει προσευχή ικεσια, ώστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε πνευματικά, όπως και όσο τούτο γίνεται, που γίνεται, να δοθεί ένα τέλος στο θρήνο των συνανθρώπων μας εκεί στη μακρινή Αυστραλία. Όλοι εμείς εδώ από τα Ανώγεια, κρατάμε στο Άγιο Δισκοπότηρο, στο αντίδωρο, κοιτάζοντας παράλληλα την εικόνα του Αγίου μας του Αη Γιώργη, της Παναγίας μας, του Χριστού μας, υψώνουμε τα χέρια ψηλά, δέηση, με ταπεινότητα και δάκρυ να πάψει η συμφορά, να πάψει ο όλεθρος, να σβήσει ο πόνος και να χαμογελάσουν τα χείλη των αδελφών μας στην Αυστραλία.

Παίρνοντας παράλληλα δύναμη για να ξαναχτίσουν όλοι μαζί το περιβάλλον, τις ζωές τους και τα όνειρά τους. Τα Ανώγεια ξέρουν από ολοκαυτώματα, ξέρουν από δύναμη ξέρουν τι θα πει ξανά χτίζω από το μηδέν τη ζωή μου. Αυτή τη γνώση κάνουμε προσευχή, αυτή την προσευχή δύναμη και αυτή τη δύναμη παρακαλάμε το Θεό μας, να την προσφέρει στα αδέρφια μας στην Αυστραλία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook