«Προσελήφθη» στη Βουλή η πρώην σύζυγος Κουμουτσάκου, απολύθηκε μητέρα δύο ανηλίκων

προσελήφθη-στη-βουλή-η-πρώην-σύζυγο-931892

«Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», προσθέτει αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

Κόντρα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιώργο Κουμουτσάκο προκάλεσε η σύμβαση που σύναψε ή Βουλή για παροχή νομικών υπηρεσιών με την πρώην σύζυγο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει ότι «μετά το ρεκόρ μετακλητών εικοσαετίας, το γιουρούσι της ΝΔ στο κράτος συνεχίζεται με νέα επεισόδια».

Κι αυτό διότι, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλή απέλυσε δικηγόρο, μητέρα δύο ανηλίκων που λάμβανε 800 ευρώ, για να προσλάβει τη σύζυγο του κ. Κουμουτσάκου ως παράλληλη απασχόληση με 1750 ευρώ. «Μέχρι τώρα ο κ. Μητσοτάκης έβαζε και από τα παράθυρα τα ρουσφέτια του, αλλά έτσι που το πάνε δεν θα μείνουν ούτε τα παράθυρα στο Δημόσιο», προσθέτει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο ίδιος κάνει επισημαίνει ότι έχει χωρίσει με τη σύζυγό του εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για πρόσληψη. «Το γεγονός παροχής νομικών υπηρεσιών, και όχι πρόσληψής της, στη Βουλή το έμαθα απ’ το δημοσίευμα – πρόκειται για εξαίρετη νομικό με άριστες σπουδές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook