Προς… Σούδα ο τίτλος στο τοπικό

προς-σούδα-ο-τίτλος-στο-τοπικό-1009234

Ο Αρης Σούδας κατέχει πλέον το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στο τοπικό πρωτάθλημα Χανίων, καθώς κατάφερε να επικρατήσει στο ντέρμπι της Παλαιόχωρας με σκορ 4-1.

Το παιχνίδι είχε συγκλονιστική εξέλιξη και ουσιαστικά κρίθηκε μετά το δεύτερο τέρμα από τους γηπεδούχους, το οποίο σημειώθηκε στο 71ο λεπτό από τον Παπαθανασίου, σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι έχασαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σέι. Από εκείνο το σημείο και μετά, η πλάστιγγα έγινε ξεκάθαρα υπέρ του Αρη Σούδας οποίος κατάφερε να πετύχει δύο ακόμα τέρματα με τον Χριστουλάκη στο 78’ και τον Μιχαλόπουλο στο 87’, δίνοντας έτσι διαστάσεις στη νίκη του με το τελικό σκορ 4-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Σούλιαρη, ενώ η Παλαιόχωρα, που μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε στο 50’ με τον Σέι.

Αυτή τη στιγμή, στην Α’ κατηγορία υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή, καθώς στην πρώτη θέση βρίσκεται επίσης και ο Απόλλων, ο οποίος αυτή την αγωνιστική συνέτριψε τον Αστέρα Χαλέπας με 11-0! Απομένουν ακόμα πέντε αγωνιστικές και μένει να φανεί εάν αυτό το προβάδισμα που κατέχει στην τριπλή ισοβαθμία ο Αρης Σούδας θα το διατηρήσει μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης. Βοηθοί: Κομισοπούλου – Σινιοράκης. 4ος διαιτητής: Κουρκουμελάκης.

Αρης Σούδας (Νίκος Μαναρώλης): Βροντάκης, Νικολακάκης, Σουχλάκης (67’ Ασκητίδης), Στεφανίδης, Σούλιαρης, Μιχαλόπουλος, Τσιμπρικίδης (36′ λ.τρ. Ρουσάκης), Ροκάκης, Παπαθανασίου (83′ Πατελάκης), Στρατουδάκης (80′ Φέζγκα), Χριστουλάκης.

Παλαιόχωρα (Τάκης Διακάκης): Χαραλαμπίδης, Τσέλα, Αγγελίδης, Ζαφειρίου, Λίτσος (82′ Τριφύλλης), Πότσι (82′ Κοντάκης), Λαλάς, Αθανασιάδης, Σέι, Μανουσάκης, Βαρουξάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook