Προς εκμίσθωση 11 τμήματα αιγιαλού στα Χανιά – Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων

προς-εκμίσθωση-11-τμήματα-αιγιαλού-στα-χ-1218524

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση τμημάτων παλαιών αιγιαλών (163 ακινήτων) σε 20 Νομούς της χώρας απευθύνει η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε.

Συγκεκριμένα, σκοπός της πρόσκλησης είναι η εκμίσθωση για τα έτη 2022-2024 με δυνατότητα παράτασης για δύο έτη (2025-2026) των κάτωθι ακινήτων στους παρακάτω Νομούς της Κρήτης:

Η παρούσα πρόσκληση απευθύνεται σε δύο κατηγορίες ενδιαφερομένων:

Πρώτον, σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε ακίνητα όμορα των συγκεκριμένων ακινήτων και επιθυμούν να εκμισθώσουν τα όμορα τμήματα αυτών.

Δεύτερον, σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε τμήμα ή τμήματα των συγκεκριμένων ακινήτων, τα οποία δεν θα εκμισθωθούν σε ενδιαφερόμενους της πρώτης κατηγορίας.

Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για περισσότερα του ενός τμήματα. Η ΕΤΑΔ κατά προτεραιότητα θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης με τους ενδιαφερομένους της πρώτης κατηγορίας. Σε δεύτερη φάση, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της πρώτης κατηγορίας, η ΕΤΑΔ θα συνάψει συμβάσεις μίσθωσης με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους.

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων από την πρώτη κατηγορία ενδιαφερομένων ορίζεται η 25η Μαΐου 2022.

Αντίστοιχα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων για τη δεύτερη κατηγορία ενδιαφερομένων ορίζεται η 15η Ιουνίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται μέσα στην αποκλειστική προθεσμία να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook