Χανιά | Προς δημοπράτηση η νέα γέφυρα του ποταμού Κερίτη – Ξεκινούν οι απαλλοτριώσεις | Video

χανιά-προς-δημοπράτηση-η-νέα-γέφυρα-το-1408333

Μέχρι τις 30 Ιουνίου και με καθυστέρηση περίπου δύο μηνών από το αρχικό χρονοδιάγραμμα εκτιμάται ότι θα έχει δημοπρατηθεί το έργο της νέας γέφυρας του Κερίτη, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη.

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” οι αναγκαστικές απαλλοτριώσεις για την κατασκευή της Νέας Γέφυρας του ποταμού Κερίτη.

«Έχει εγκριθεί η προμελέτη ενώ αυτή τη στιγμή έχει έρθει στον Δήμο Πλατανιά ο πίνακας με τις ιδιοκτησίες οι οποίες απαλλοτριώνονται (…) Μέχρι 30 Ιουνίου εκτιμώ ότι το έργο θα έχει δημοπρατηθεί. Εμείς θα προχωρήσουμε στην ενημέρωση των ιδιοκτητών όπως μας ζητήθηκε από το Υπουργείο ώστε η διαδικασία να τρέξει πιο άμεσα» τόνισε ο κ. Μαλανδράκης.

Όπως αναφέρει η σχετική απόφαση αναλυτικά – την οποία υπογράφει η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Απαλλοτριώσεων Τοπογραφήσεων & Γεωπληροφορικής κα Ε. Δημοπούλου «Εγκρίνουμε το κτηματολογίου της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή της Νέας Γέφυρας ποταμού Κερίτη στον οικισμό Αλικιανού του Δήμου Πλατανιάς της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπως συντάχθηκε από το Μελετητή, ελέγχθηκε, διορθώθηκε και θεωρήθηκε από την Διεύθυνση Οδικών Υποδομών (Δ13) και ελέγχθηκε και θεωρήθηκε από τη Δ/νση μας, μόνο ως προς τους αναλογισμούς».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook