Προς αναβάθμιση Κολυμβητήριο, Αντισφαίριση, Εθνικό Στάδιο, Σκοπευτήριο Χανίων – Τι λέει η διοίκηση του ΕΑΚ

προς-αναβάθμιση-κολυμβητήριο-αντισφ-830470

Σαν διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε ότι πέρασε, εχθές 14/10/2020, από το Δ.Σ. του Ο.Α.Κ. Α.Ε. το σχέδιο του Μνημονίου Συνεργασίας που θα υπογράψουν η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., για την αναβάθμιση όλων των κτηριακών εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων (Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου, Εθνικού Σκοπευτηρίου, Εθνικού Σταδίου και Αντισφαίρισης).

Κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε και με τις δύο πλευρές, μας διαβεβαίωσαν ότι –μετά και την δια ζώσης συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα- η υπογραφή του μνημονίου είναι πλέον τυπική διαδικασία, υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού και ότι η βούληση είναι να ολοκληρωθεί, από τον ΟΑΚ, με ταχείς ρυθμούς το μελετητικό μέρος και χωρίς περεταίρω καθυστερήσεις, να πραγματοποιηθούν οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν.

Η επιτροπή διοίκησης ΕΑΚ Χανίων αισθάνεται δικαιωμένη διότι από την αρχή ο στόχος μας ήταν να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις και στις 4 εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Χανίων. Παράλληλα αισθανόμαστε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε ότι οι διαδικασίες θα κινηθούν γρήγορα, ώστε τα Χανιά μας να αποκτήσουν ασφαλείς και ποιοτικές αθλητικές υποδομές, ανάλογες του επιπέδου που θέλουμε και αξίζουν τα Χανιά, οι αθλητές και οι οικογένειες τους.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook