Προπονητής πολεμικών τεχνών έφτυσε και έδειρε πωλήτρια που του ζήτησε να βάλει μάσκα – Σοκαριστικό βίντεο

προπονητής-πολεμικών-τεχνών-έφτυσε-κ-1039923

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια πωλήτρια στην Κριμαία, στο πλαίσιο ενός άγριου καυγά που ξέσπασε όταν ένας άνδρας μπήκε στο κατάστημα όπου εργάζεται για να ψωνίσει χωρίς να φοράει μάσκα ούτε ο ίδιος, ούτε η σύντροφός του. Η σκηνή μάλιστα καταγράφηκε καρέ-καρέ από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ιστότοπου vesti.ru, το περιστατικό συνέβη στην κωμόπολη Νόβι Σβετ, στις 7 Μαΐου. Όπως μπορεί κανείς να δει στο βίντεο που δημοσιεύει το site, όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός άνδρας από την Αγία Πετρούπολη και η συνοδός του μπήκαν στο κατάστημα χωρίς να φοράει κανείς από τους δύο τους μάσκα. Ενώ στέκονταν στη σειρά τους να εξυπηρετηθούν, ο νεαρός βγήκε από το κατάστημα για να περιμένει απέξω, και όταν αποχώρησε ο προηγούμενος πελάτης η κοπέλα του πλησίασε στο ταμείο. Εκεί η πωλήτρια την ενημέρωσε ότι δεν επρόκειτο να την εξυπηρετήσει χωρίς μάσκα, και η νεαρή αποχώρησε εμφανώς εκνευρισμένη.

Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, η κάμερα καταγράφει την κοπέλα και τον σύντροφό της να επιστρέφουν στο μαγαζί. Έξαλλος ο άνδρας (που σύμφωνα με το site κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη) πλησιάζει την πωλήτρια για να ζητήσει τα ρέστα, και σε μία κίνηση γεμάτη θράσος, τη φτύνει στο πρόσωπο, ενώ η συνοδός του καταγράφει τη σκηνή με το κινητό της. Ενω οι δυο τους κινούνται προς την πόρτα για να φύγουν, η πωλήτρια τους ακολουθεί και ορμάει νευριασμένη στον άνδρα. Εκείνος, χωρίς να χάσει στιγμή, περνάει στην αντεπίθεση χτυπώντας και γρονθοκοπώντας τη.

Σύμφωνα με το site, o άνδρας τέθηκε υπο κράτηση λίγο αργότερα, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό εάν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Μετά την επίθεση η πωλήτρια, που φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα, έμεινε σπίτι της με αναρρωτική, ενώ όπως δήλωσε σε τοπικό site δεν πήρε στο νοσοκομείο, φοβούμενη ότι ίσως κολλήσει τον ιό.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook