Προπονητής έριξε κουτουλιά σε γυναίκα βοηθό διαιτητή που υπέδειξε παίκτη για κίτρινη κάρτα

Τη δόξα του Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος τον Ιούλιο του 2006 είχε ρίξει κουτουλιά στον Ματεράτσι, φαίνεται ότι ζήλεψε ο προπονητής ποδοσφαίρου, Ραφαέλ Σοριάνο. Μόνο που αυτός δεν έριξε κουτουλιά σε κάποιον αντίπαλο, αλλά σε μια γυναίκα διαιτητή.

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία στον αγώνα της Νόβα Βενέτσια με την Ντεσπορτίβα Φεροβιάρια για το περιφερειακό πρωτάθλημα «Καπιχάδα» της πολιτείας Εσπιρίτο Σάντο.

Η Νόβα Βενέτσια ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 όταν ένα ανάποδο (κατά τη γνώμη του προπονητή) φάουλ που δόθηκε κατά της Ντεσπορτίβα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο προπονητής της Ντεσπορτίβα, Ο Ραφαέλ Σοριάνο, όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

Παίκτες, προπονητές και το διαιτητικό τρίο είχαν γίνει ένα κουβάρι με πολλές βρισιές και κάτι ύπουλες κλωτσιές. Ο διαιτητής του αγώνα δεν σταματούσε να δείχνει συνέχεια την κίτρινη κάρτα σε παίκτες των δυο ομάδων που είχαν έρθει στα χέρια.

Όπως ο Ζιντάν
Η επόπτρια γραμμών κρατώντας το σημαιάκι της υπέδειξε μέσα στην αναταραχή στον διαιτητή κάποιον παίκτη για να του δείξει και εκείνου κάρτα. Τότε ο Σοριάνο βγήκε από τα ρούχα του και σαν νέος Ζινεντίν Ζιντάν της έριξε μια κουτουλιά στο πρόσωπο.

Η καημένη η κοπέλα κεραυνοβολήθηκε και τα έχασε. Έπιασε το πονεμένο της πρόσωπο και τα μάτια της κοίταζαν τον θύτη σαν να μην μπορεί να πιστέψει πως κάποιος άνδρας την κουτούλησε.

Ο διαιτητής έβγαλε αμέσως την κόκκινη κάρτα προς τον προπονητή. Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν και λίγο πριν τελειώσει ο αγώνας η διοίκηση της Ντεσπορτίβα ανακοίνωσε ότι λύνει τη συνεργασία της με τον «προπονητή – ταύρο» που κουτούλησε γυναίκα.

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ