Προώθηση για τα έργα του Δήμου Χανίων στην Περιφέρεια – Συνάντηση Σημανδηράκη με Αρναουτάκη, Καλογερή | Photos

Η ένταξη νέων  έργων  και η προώθηση άλλων  έργων υποδομής και ανάπτυξης του Δήμου Χανίων συζητήθηκαν στην συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη  και του Δημάρχου Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη, παρουσία του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου Τουρισμού Κυριάκου Κώτσογλου, των Αντιδημάρχων Χανίων Οικονομικών, Τάσου Αλόγλου ,Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργου Ξανθουδάκη.

Ειδικότερα στην συνάντηση που έγινε στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας στο Ηράκλειο, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν παρεμβάσεις για την βελτίωση του οδικού δικτύου που βρίσκεται στην δικαιοδοσία της Περιφέρειας, η χρηματοδότηση αναπτυξιακών έργων υποδομής καθώς και η ένταξη νέων σημαντικών έργων που δρομολογούνται και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα από τον Δήμο Χανίων, στο Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.

Ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την αγαστή έως σήμερα συνεργασία τους, ενώ παράλληλα τόνισε την διάθεση διεύρυνσης της κοινής προσπάθειας για την υλοποίηση των έργων που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χανίων συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.

Ο Δήμαρχος Χανίων ενημερώθηκε για την πορεία και την εξέλιξη των έργων, μέσω του Ε.Π. Κρήτη 2014-2020 και του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Παράλληλα συζητήθηκε η πορεία και ο προγραμματισμός των έργων αποκατάστασης του επαρχιακού οδικού δικτύου και του καθαρισμού των ρεμάτων στα όρια του Δήμου Χανίων, καθώς και η βελτίωση της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ