Πρόωρο τέλος φέτος για το Your Face Sounds Familiar

Το Your Face Sounds Familiar για φέτος κατέβασε ρολά. Σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαρία Μπεκατώρου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά η παραγωγή αποφάσισε να μην συνεχιστεί το σόου.

Η παρουσιάστρια, σημείωσε πως δεν έλαβαν αυτή την απόφαση ελαφρά τη καρδία και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει την επόμενη σεζόν, αναλόγως και της κατάστασης που θα υπάρχει στη χώρα με την πανδημία.

«Το Your Face Sounds Familiar δεν θα βγει στον αέρα τα επόμενα επεισόδια. Δεν ήταν μια είδηση που μας έκανε χαρούμενους, όλους τους συντελεστές, ούτε τους συνεργάτες, ούτε και το κανάλι. Αλλά νομίζω ότι ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση. Αυτή η απόφαση έπρεπε να ληφθεί, διότι εκεί σε αντίθεση με το Still Standing, δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας. Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι στην προετοιμασία για να γίνει μια μεταμόρφωση, χρειάζονται ώρες και πάνω από ένα άτομα. Θα γινόταν μισή δουλειά. Δεν μπορεί να έρθει κι ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά. Αν δεν έχεις τον παλμό του κόσμου στο συγκεκριμένο concept δεν νομίζω ότι μπορείς να είσαι τόσο φωτεινός και δυνατός. Ο κόσμος μας έχει μάθει αλλιώς.

Μπαίνει λοιπόν μια άνω τελεία. Συμφώνησε και η Endemol ότι έτσι πρέπει να γίνει. Μπαίνει μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το YFSF γιατί πρέπει να δούμε και πως θα εξελιχθεί και η κατάσταση στην Ελλάδα. Επειδή το αγαπώ πολύ το YFSF, δεν θέλω να το σκέφτομαι, θα δούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ