Πρόκριση στα τελικά για τέσσερις αθλητές πινγκ πονγκ του ΟΑΧ

πρόκριση-στα-τελικά-για-τέσσερις-αθλη-1384050

Την πρόκριση στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Ορεστιάδα σφράγισαν τέσσερεις αθλητές πινγκ πονγκ του ΟΑΧ, δύο αγόρια και άλλα τόσα κορίτσια.

Ειδικότερα, αυτό πιστοποιήθηκε στους προκριματικούς αγώνες στις κατηγορίες παίδων/κορασίδων που διεξήχθησαν στο Παγκρήτιο στάδιο (για τ’ αγόρια) και στο ΣΕΦ (για τα κορίτσια).

Στα αγόρια, οι Χαράλαμπος Τσαλακανίδης και Εμμανουήλ Τζούγκαρης κατέλαβαν τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση στα τελικά. Οι διακρίσεις των νεαρών αθλητών κρίνονται σαν πολύ σημαντικές γιατί σημειώθηκαν απέναντι σε πιο έμπειρους αντιπάλους, καθώς ουσιαστικά και για τα δύο αυτά παιδιά ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε επίσημους αγώνες της ΕΦΟΕΠΑ.

Ο Τσαλακανίδης ηττήθηκε με 3-2 σετ στον τελικό ενώ ο Τζούγκαρης κατάφερε να επικρατήσει στον μικρό τελικό και να πάρει την τρίτη και τελευταία πρόκριση της περιφέρειας για τα τελικά.

Αντίστοιχες επιδόσεις σημειώθηκαν και από τα κορίτσια του ΟΑΧ, με τη Ζωή Καζάκου να καταλαμβάνει τη 2η θέση και τη Στέλλα Μαυροματάκη την 3η.

Μάλιστα, σημειώνεται πως η Καζάκου αγωνίστηκε τραυματισμένη σε όλο το ως τουρνουά, χάνοντας στον τελικό με 3-0 ενώ η Μαυροματάκη, που έπαιξε για πρώτη χρονιά στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, ηττήθηκε στον ημιτελικό με 3-2 σετ κι ενώ είχε προηγηθεί 2-0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook