Πρόκριση «3D» στην αυστριακή άμμο για τις πρώτες και αήττητες Κρητικοπούλες

πρόκριση-3d-στην-αυστριακή-άμμο-για-τι-876975

H επέλαση των νεαρών διεθνών πρωταθλητριών του μπιτς βόλεϊ Αντωνακάκη/ Περδικάκη στους ομίλους του κυρίως ταμπλό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ18, συνεχίστηκε και την Παρασκευή στο Μπάντεν της Αυστρίας, όπου οι νεαρές Κρητικοπούλες με τρία στα τρία σφράγισαν και τυπικά την πρόκριση στις 16 κορυφαίες ομάδες, πανηγυρίζοντας μάλιστα αήτητες την πρωτιά του ομίλου.

Το Ηρακλειώτικο δίδυμο των Γεωργίνας Αντωνακάκη/Ιωάννας Περδικάκη (Νο 7) πέρασαν δια περιπάτου στην επόμενη φάση τριπλασιάζοντας σήμερα τις νίκες του στον G’ με 2-0 (21-19, 21-12) επί των Ιταλίδων Φεραρίνι/Ντουκόλι (Νο 10).

Πλέον με την ψυχολογία στα ύψη και με τα εύσημα του προπονητή τους, Νίκου Προύφα,  τα αστέρια της ΓΕ Ηρακλείου, περιμένουν με αγωνία στις «16» να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους που θα προκύψει από την αναμέτρηση των Ρουντκόφσκαγια/Πετραουσκάιτε (Λιθουανία, Νο 21) – Τσιέρνα/Ποντράντσκα (Σλοβακία, Νο 20).

Στα αγόρια αντίστοιχα, οι Αλέξανδρος Κουρτίδης και Αριστείδης Χανδρινός (Νο 27) δεν κατάφεραν σήμερα να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους απέναντι στους Σλοβένους Μότσιτς/Μπράτσκο (Νο 11), που κέρδισαν τους διεθνείς μας με 2-0 (21-14, 21-14).

Πλέον η πρόκριση για την Ελληνική ομάδα θα κριθεί στο τρίτο και τελευταίο ματς τους στον F’ Όμιλο, που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες με αντίπαλο την βατή ομάδα της Λιθουανίας, Ντουνέλα/Γκάλντικας (Νο 22)

Κάποια από τα παιχνίδια των διεθνών μας μπορείτε να τα παρακολουθείτε και στο λινκ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Βόλεϊ (δείτε εδώ)

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook