Πρόκριση για Πλατανιά στο Κύπελλο

πρόκριση-για-πλατανιά-στο-κύπελλο-917014

Στόχος επετεύχθη για τον Πλατανιά στη Νάξο, καθώς στο πρωινό παιχνίδι που διεξήχθη απέναντι στον Πανθηραϊκό, κατάφερε να πάρει τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας με σκορ 2-1.

Στο πρώτο, επίσημο, φετινό παιχνίδι του, ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε αποφασισμένος και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 26ο λεπτό με το γκολ του Mαναριώτη, δύο τέρματα στη συνέχεια από τον Λουκίνα, το ένα με πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και το δεύτερο με κοντινό πλασέ στο 75ο λεπτό, χάρισαν τη νίκη στη χανιώτικη ομάδα.

Ο Πλατανιάς έτσι, αντίθετα με ό,τι είχε συμβεί πέρσι, καταφέρνει και εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αν και το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στο ματς με τον Λεβαδειακό που ακολουθεί την Κυριακή στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής). Βοηθοί: Οικονόμου – Πλάκας (Δυτ. Αττικής).

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα, Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκα (82′ Νομικός), Φουάσης (55′ Κορέτα), Σεΐτι, Περιάλης, Μαναριώτης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Σάαντο, Μάικιτς (64′ Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος (85′ Πασχαλίδης), Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook