Προκλητικός Ερντογάν: «Η Τουρκία, η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή – Barbaros και Oruc Reis σαρώνουν τον πυθμένα των θαλασσών»

O Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συμμετείχε στην εκδήλωση της καύσης αερίου της περιοχής του Σαγγάριου (Μαύρη Θάλασσα) μέσω τηλεδιάσκεψης, όπου εκεί αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα επιτεύγματα της Τουρκίας στον τομέα της έρευνας και εξόρυξης φυσικού αερίου τόσο στη Μαύρη Θάλασσα, όσο και στην ανατολική Μεσόγειο.

Ο Ερντογάν πρόσφερε μάλιστα την τεχνογνωσία της χώρας του, η οποία είναι η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή, όπως είπε, σε όποιον θέλει να… αδράξει το φιλικό χέρι της Τουρκίας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξύμνησε την αποτελεσματικότητα της χώρας του στον τομέα της ενέργειας, ενώ έτεινε χείρα φιλίας και συνεργασίας σε όσους θελήσουν να… αναγνωρίσουν την υπεροχή της Τουρκίας. «Όλες αυτές οι δραστηριότητες αποκαλύπτουν τα αποτελέσματα που έχει επιτύχει η Τουρκία στο φυσικό αέριο. Η Τουρκία βρίσκεται σε κομβικό σημείο όσον αφορά την ασφάλεια του εφοδιασμού. Όσοι κραδαίνουν το φιλικό χέρι της Τουρκίας, η οποία είναι η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή από άποψη πολιτικής και οικονομίας, θα είναι πάντα κερδοφόροι. Η πόρτα μας είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να επωφεληθεί από την εμπειρία και τη γνώση της Τουρκίας», ανέφερε.

ethnos.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ