Προκλητική αισχροκέρδεια σε χανιώτικη παραλία – Ανεβασμένη παράνομα 33% η τιμή στις ξαπλώστρες

προκλητική-αισχροκέρδεια-σε-χανιώτι-896776

Η αισχροκέρδεια ανθεί στα Χανιά και το χειρότερο είναι οτι οι πολλοί από εμάς, αν και υποψιασμένοι, πολλές φορές δεν συνειδητοποιούμε οτι πέφτουμε θύματα παράνομων και επιτήδειων επιχειρηματιών.

Ωστόσο, ένας συμπολίτης μας υποψιάστηκε οτι δεν πάει καλά και εκθέτει ένα κατάστημα στο Μαράθι που χρεώνει τα ομπρελοκαθίσματα παραπάνω από την μέγιστη τιμή που έχει οριστεί από το Λιμενικό Ταμείο Χανίων.Όπως ορίζεται και στην διακήρυξη της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμετάλλευση των παραλιών στο Μαράθι, η μέγιστη τιμή για τα ομπρελοκαθίσματα είναι στα 6€. Ωστόσο, οι κανόνες… δεν ισχύουν για όλους και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας χρεώνει 8€.Σε επικοινωνία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης με το zarpanews.gr, υπήρχε ο ισχυρισμός οτι στην απόδειξη περιλαμβάνεται μία επιπλέον καρέκλα, κόστους 2€, το οποίο προστίθεται στα αρχικά 6€.

zarpanews.gr

11 thoughts on “Προκλητική αισχροκέρδεια σε χανιώτικη παραλία – Ανεβασμένη παράνομα 33% η τιμή στις ξαπλώστρες

  1. Παντως στο σταυρο εχει παραπανω απο αυτες τιμες απο την αρχη τη σεζον,
    Μπειτε στο tripadvisor να δειτε τη κακη διαφημηση εχει γινει για το σταυρο 10 ευρω η μια ξαπλωστρα (και 15 ευρω εαν εισαι μονος και θελεις μονο ενα)

  2. καλα ενταξει… εδω και στη χρυση ακτη ειναι 7 ευρω, το γραφει στην ταμπελα… τα παιρνουνε χοντρα οι «ελεγκτες» και σφυριζουν κινεζικα…

  3. αν δεν σας αρεσει «κοπέλια», μην καθεστε…
    τα κουβαδακια σας και πιο περα…
    εφοσον κοβει αποδειξη για την οποια και φορολογειται, μοκο!!!

  4. αυτό με την αισχροκέρδεια συμβαίνει παντού. ο προφανής λόγος είναι ότι όσο πιο ακριβά πουλήσεις, τόσο ανεβαίνει το φ.π.α. εις όφελος της εφορίας, ιδού ο λόγος μόκο. Και 50 να πάει ακόμα καλύτερα

  5. Μα τι λετε ρε παιδιά? Επειδή πληρωνουν φπα μπορουν να χρεωνουν οσο θελουν? Μ αυτη την λογικη πρεπει να αυξηθούν 300% τα παντα. Αυτη η μαγκια οτι κανω οτι γουσταρω και αμα δεν σου αρέσει μην ερθεις και μοκο, θα μας παει μπροστα. ΜΠΡΑΒΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook