Προκαλεί και πάλι η Λατινοπούλου – Δίνει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την καταδίωξη στο Πέραμα

προκαλεί-και-πάλι-η-λατινοπούλου-δίν-1303346

Με ανάρτησή της στο twitter, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε την δολοφονική καταδίωξη στο Πέραμα.

Συγκεκριμένα, έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία και τόνισε πως «όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς. Δεν πας να διεμβολίσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις».

Αναλυτικά έγραψε: «Όταν σου κάνει νόημα η αστυνομία να σταματήσεις για έλεγχο, σταματάς. Δεν πας να διεμβολήσεις τις μηχανές τους, για να διαφύγεις. Εύγε στους αστυνομικούς στο #Περαμα που έπραξαν τα αυτονόητα απέναντι στους τσιγγάνους κ γρήγορη ανάρρωση στους 6 αστυνομικούς που τραυματίστηκαν».

Πηγή: topontiki.gr

5 thoughts on “Προκαλεί και πάλι η Λατινοπούλου – Δίνει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την καταδίωξη στο Πέραμα

  1. Γιατί ασχολουμαστε με μια χαζη πολιτευτρια? Που μέχρι και το κόμμα της την έχει αδειασει?
    Τέλος για τους επικριτές ότι καλά έκανε η αστυνομία? 20 σφαίρες σε αοπλα 20χρονα είναι εκτέλεση κανονική. Άραγε αφου καλά έκανε η αστυνομία γιατι η δικαιοσυνη τους καλεί (οχι για εξηγήσεις) αλλά ως κατηγορουμένους? Γιατί η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ άλλαξε θέση και άδειασε σχεδόν τους αστυνομικους? Μήπως γιατί ήταν μια κανονική δολοφονία? Γιατί δωσανε σήμα ότι όλοι είναι καλά στη υγεία τους και μεταφέρθηκαν προληπτικα στο νοσοκομείο? Λέτε τις βλακείες σας μέχρι να την παθει κάποιο κοντινό σας άτομο. Τότε ίσως ξυπνήσετε, λέω ίσως γιατι μπορεί να είστε κι εσείς…
    Επίσης ας διαβάσετε την παρόμοια ιστορία του Μαραγκακη. Βέβαια αυτός ήταν «γνήσιος» Έλληνας

  2. τελικά σίγουρα είμαστε ο μοναδικός λαός στον κόσμο ότι και να κάνει η ελληνική αστυνομία (και όχι μόνο αυτή) την έχουμε καταδικάσει..

  3. Η αλήθεια είναι σκληρή στην Ελλάδα ,με ένα μεγάλο ποσοστό πληθυσμού να πιστεύει στην ατιμωρησία στο ωχ αδελφέ στη μη αξιολόγηση και στο εφήμερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook