Πρωινό: Νέα αιφνιδιαστική αποχώρηση από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

πρωινό-νέα-αιφνιδιαστική-αποχώρηση-α-1546150

Ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης ανακοίνωσε, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, πως αποχωρεί από το «Πρωινό», λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα.

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη ευκαιρίες να γνωρίζεις και να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς, θαυμάζεις και μαθαίνεις απο αυτούς. Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα με την ευχή, την συμπαράσταση και το «Μπράβο». Μια νέα ευκαιρία λοιπόν μου δόθηκε και Γιώργο, σε ευχαριστώ για όλα. Σε ευχαριστώ που μου είπες να το κάνω και σε ευχαριστώ που έμαθα απο εσένα οτι με σκληρή δουλειά, και επαγγελματισμό, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Είναι ευλογία να ανοίγω τα φτερά μου με το δικό σου «Πήγαινε, θα τα καταφέρεις!».

Ευχαριστώ το Γιωργο Λιαγκα, τον ΑΝΤ1, το Πρω1νό, την Αγλαία Λάτσιου, τη Χρύσα Ζορκάδη, την Τέσσα Κορλέτη, τη Νατάσα Μαχαίρα, την Κατερίνα Παπαμερή, την Ελένη Βουλγαρίδου, την Αγγελική Μπιλίνη, την Αλεξία Κράχτη, όλους τους συνεργάτες του Πρω1νού, και φυσικά όλη αυτή την οικογένεια που ήμασταν δυο χρονια, «Ένα». Σας ευχαριστώ» έγραψε στην ανάρτησή του και δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Isidoros Fikaris (@isidorosf)

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook