Πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ

πρώην-στέλεχος-του-πασοκ-υποψήφια-βου-1479670

Την υποψηφιότητα της Άννας Ροκοφύλλου στην Α’ Αθήνας στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε η ΝΔ, μετά από συνάντηση που είχε η ίδια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Αννα Ροκοφύλλου, είναι κόρη του πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Χρήστου Ροκόφυλλου, ενώ έχει διατελέσει σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές συνεργάστηκε την δημοτική παράταξη της ΝΔ και τον Κώστα Μπακογιάννη.

Στην Αυτοδιοίκηση έχει μακρά θητεία καθώς εκλέγεται δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων από το 1998 και διαμερισματική σύμβουλος το 1994 ενώ ήταν περιφερειακή σύμβουλος Αττικής για δύο θητείες με την παράταξη του Γιάννη Σγουρού.

tvxs.gr

2 thoughts on “Πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ

  1. Εξακολουθεί να φυλλοροεί το πρώην ΠΑΣΟΚ. Πότε προς ΝΔ, πότε προς ΣΥΡΙΖΑ. Μ’ αρέσει που ο Ανδρουλάκης βγήκε με καμιά 200αριά χιλιάδες ψήφους, για να ενώσει το πρώην ΠΑΣΟΚ και να το ξανακάνει κόμμα εξουσίας. Αμ, με Λοβέρδο και Βενιζέλο μπορείς να βρεις χαϊρι; Και αν δεν ήταν τα ΜΜΕ του Κούλη να το σπρώχνουν στην αρχή ως αντιΣΥΡΙΖΑ λύση, αμφιβάλω αν θα ψήφιζαν όσοι ψήφισαν, έστω αν το σύστημα των ψηφοφόρων ήταν «είδα φως και μπήκα». Δεν πειράζει παιδιά!!! Λίγοι και καλοί!!!

  2. Ο/Η Συνεχισετε να φτύνετε τον ουρανός και ισως οι ροχάλες σας φτάσουνε τα σύννεφα και δεν πεσουνε πίσω στα μούτρα σας ! λέει:

    Τώρα μαζεύει …….υποψήφιους (ες) και από τον σκουπιδοντενεκε του ΠΑΣΟΚ ο ανθελληνικός χαλβάς ! Η Ελλάδα καίγεται και αυτός βγάζει φωτογραφίες με τον Ιρανό μαθητή ( για να γλυψει τους Γερμανούς και τους Τούρκους ) και με την υποψήφια που έχει γυρίσει μέχρι τώρα 3 παρατάξεις ! Καλλα σας κάνουν. Ότι ψηφίζετε παίρνετε !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook