Πρώην παίκτης ριάλιτι φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης πίτμπουλ που αφήνει τον σκύλο να σκοτώνει γάτες

πρώην-παίκτης-ριάλιτι-φέρεται-να-είνα-1681222

Στην ταυτοποίηση του ιδιοκτήτη πίτμπουλ στον Βύρωνα που σύμφωνα με τις καταγγελίες κυκλοφορεί με τον σκύλο του και τον αφήνει να σκοτώσει γάτες (δείτε ΕΔΩ) φαίνεται πως προχώρησαν οι Αρχές μετά υλικό που κυκλοφόρησε και έδωσε στοιχεία για τον δράστη.

Σύμφωνα με πολλά φιλοζωικά σωματεία και οργανώσεις εντοπίστηκε και πρόκειται για 27χρονο ο οποίος φέρεται να είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι.

Η σελίδα «Street Dogs in Volos» στο Facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους μου μετέφεραν φωτογραφικό -βιντεοληπτικό υλικό και πολύτιμες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν τελικά στην ταυτοποίηση τού ΑΝΑΝΔΡΟΥ αποβράσματος. Μετέφερα αυτό το υλικό σέ άτομα τα οποία ήταν παρόντα στα περιστατικά φρίκης και αναγνώρισαν πέραν πάσης αμφιβολίας το άτομο το οποίο δολοφονεί γάτες.

(…) η καταγωγή του είναι από το Καρπενήσι όπου διατηρεί ό πατέρας του ταβέρνα -ψητοπωλείο και σέ όσες περιοχές έχει ζήσει υπάρχουν άτομα τα οποία αναφέρουν ότι προέβαινε σε πρωτοφανείς ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ εναντίον των αδέσποτων γατιών.

Επιθυμώ σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι υπήρξαν άτομα τα οποία παρίσταντο στις αδιανόητης βαρβαρότητας δολοφονίες γατιών, των οποίων οι περιγραφές πραγματικά ΣΟΚΑΡΟΥΝ».

Ο τρόπος δράσης του

Σύμφωνα με καταγγελίες στο Mega, ο άνθρωπος με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο δεξί μπράτσο, κυκλοφορεί με τον σκύλο του σε πάρκα και του δίνει το «σύνθημα» για να σκοτώσει απροκάλυπτα την πρώτη γάτα που θα βρει, μπροστά σε άλλους ανθρώπους.

«Αυτός χαίρεται με το να σκοτώνει ο σκύλος του γάτες, να τις κυνηγάει, να τις πιάνει και να τις σκοτώνει και τον εκπαιδεύει πάνω σε αυτό», καταγγέλλεται.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορεί με αυτόν τον σκύλο ράτσας πίτμπουλ στο πάρκο της Ανάληψης. Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν καρέ – καρέ τον τρόπο που μόλις δει μία αδέσποτη γάτα κοντά του, δρα.

«Έχει ένα περιλαίμιο το σκυλί. Από εκεί περνάει ένα διπλό σκοινί το οποίο είναι ελεύθερο στις δύο άκρες του και κρατάει τις δύο άκρες στο ένα χέρι και είναι απλώς περασμένο μέσα από το περιλαίμιο. Το πλησιάζει στις γάτες, το αγριεύει, αφήνει τη μία άκρη από το χέρι του, οπότε ο σκύλος είναι ελεύθερος και πετάγεται ο σκύλος και φεύγει».

Γυναίκα που μένει στην Καισαριανή, είδε μπροστά στα μάτια της τη γάτα της να θανατώνεται όσο εκείνη καθόταν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

«Η αφεντικίνα της έχει κάνει τη μήνυση, ήταν στο μπαλκόνι στη βεράντα, είδε όλο το σκηνικό, του έβαλε τις φωνές, της μίλησε άσχημα και ειρωνικά».

«Σε όποια μέρη έχει βρεθεί τα συμβάντα είναι επαναλαμβανόμενα»

Όπως καταγγέλλεται, φαίνεται πως αυτός ο άνθρωπος έχει εκπαιδεύσει εδώ και χρόνια τον σκύλο του να θανατώνει όποια γάτα βρεθεί μπροστά τους. Τελευταία, το σημείο δράσης του είναι ο Βύρωνας.

«Κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα, πλησιάζει σιγά – σιγά, προσπαθεί να πλησιάσει τη γάτα όσο μπορεί, πουσάρει τον σκύλο, τον αφήνει ελεύθερο, ορμάει ο σκύλος, την ξεκοιλιάζει. Μετά τις πήρε και στις δύο περιπτώσεις, πήρε τις γάτες ξεκοιλιασμένες, τις έβαλε σε μία σακούλα και τις πέταξε στα σκουπίδια και μετά έφυγε».

Μάλιστα, την περασμένη Κυριακή ο σκύλος του κατασπάραξε μία γάτα μέσα σε πάρκο, ενώ δίπλα ακριβώς γινόταν παιδικό πάρτι.

«Ήταν καμία 30αριά με 40 άτομα μέσα (στο πάρκο) και το έκανε μπροστά τους, μιλάμε για 10 μέτρα. Δηλαδή θα μπορούσε να έχει χτυπήσει παιδάκι το σκυλί. Υπάρχει πια πέραν πάσης αμφισβητήσεως και αμφιβολίας ταυτοποίηση του ατόμου το οποίο έχει προβεί σε επανειλημμένες δεκάδες επιθέσεις, πολλές εξ αυτών έχουν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία των ζώων».

Οι επιθέσεις έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα Βύρωνα, με τη γάτα που θανάτωσε ο σκύλος την τελευταία φορά να έχει σταλθεί για νεκροψία.

«Είναι νέος άνθρωπος, πρέπει να είναι γύρω στα 27. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο κατ’ εξακολούθηση δεκάδες φορές εδώ και χρόνια, αυτή η συμπεριφορά δεν έχει σημείο χρονικής έναρξης στην μετάβασή του στην Αθήνα. Το συγκεκριμένο άτομο ζούσε στο Καρπενήσι, μετά ήρθε Αθήνα, Πειραιά, ξανά το ίδιο. Σε όποια μέρη δηλαδή έχει βρεθεί τα συμβάντα είναι επαναλαμβανόμενα».

Σε κάθε περίπτωση, ο άντρας δίνει το σύνθημα στον σκύλο του, τον αφήνει ελεύθερο και εκείνος κατασπαράζει την πρώτη γάτα που θα βρει μπροστά του. Έπειτα τη βάζει σε μία σακούλα, την πετάει στα σκουπίδια και αποχωρεί σαν να μην συνέβη τίποτα.

Επιθέσεις από το πίτμπουλ έγιναν στην περιοχή της Ανάληψης, στο Σκοπευτήριο, αλλά και πίσω από την πλατεία της Νέας Σμύρνης. Έχει γίνει ταυτοποίηση του δράστη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες κρατούσε τον σκύλο με σκοινί και όχι με το λουρί του.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook