Προφυλακίστηκαν και οι επτά Κρητικοί για τη ρατσιστική επίθεση στο Οροπέδιο Λασιθίου

προφυλακίστηκαν-και-οι-επτά-κρητικοί-1273676

Μαραθώνια ήταν η διαδικασία των απολογιών ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής των επτά εμπλεκόμενων νεαρών στην άγρια επίθεση κατά των Πακιστανών εργατών, στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ξεκίνησε νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 9 το βράδυ της Παρασκευής, ενώ συγγενείς και φίλοι των κατηγορουμένων περίμεναν έξω από τα δικαστήρια όλες αυτές τις ώρες. Με την σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, και οι επτά κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Πηγή: cretalive.gr

One thought on “Προφυλακίστηκαν και οι επτά Κρητικοί για τη ρατσιστική επίθεση στο Οροπέδιο Λασιθίου

  1. Ο/Η Καλά σας κάνουν. Εσεις καθωσαστε οταν τους κουβαλούσαν μέσα λόγω ……….κομματικής ιδεολογίας, μακακες ντενεκεδες ! λέει:

    Καλλα σας κάνουν, πήγατε να πουλήσετε …αντριλίκι στους ….Πακιστανους γιά μαγκιά και μόλις σας βάλει τη ψηλή το κακαντράκι από τα Χανιά βάζετε μουδαρές σαν μαϊμούδες, κλειδωνοαμπαρωσαστε στα σπίτια σας, τρώτε ξύλο και προστηματα, και κοιτάτε σαν ηλίθιοι την καταστροφή σας, την καταστροφή της πατρίδας σας, τής οικογένειας σας, της οικονομικής σας κατάστασης, των μαγαζιών σας και το χειρότερο, την καταστροφή των παιδιών σας, χωρίς μέλλον, προοπτική, χωρίς υποστήριξη με την καλύτερη προοπτική να κάνουν πεζοδρόμιο να ζήσουν ! Το μόνο που λυπάμαι είναι τα παιδιά σας, εσεις σαν παλιάτσοι, ηλίθιοι και προδότες των παιδιών σας δεν αξίζετε ούτε ροχαλα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook