Προεκλογική περιοδεία Μητσοτάκη: «Το κλίμα μυρίζει εκλογές»

προεκλογική-περιοδεία-μητσοτάκη-το-1575008

Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη πως «το κλίμα μυρίζει εκλογές» ήταν αυτή που ξεχώρισε κατά την περιοδεία του στην Καλλιθέα.

Περιοδεία στην Καλλιθέα με σαφές προεκλογικό άρωμα έκανε, το πρωί του Σαββάτου (26/11), ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα αυτοδυναμίας της Ν.Δ..

Συγκεκριμένα, κατά την περιοδεία του στην Καλλιθέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη».

Ακόμα, το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει ταξίδια που εκκρεμούν σε Λονδίνο, Τίρανα και Βρυξέλλες αλλά και εσωτερικούς προορισμούς, συνέχεια, τόσο εντός όσο και εκτός Αθηνών. Αυτό, απ’ ό,τι δείχνει, η κυβέρνηση μπαίνει σε προεκλογικό ρυθμό με τον χρόνο των εκλογών να πλησιάζει όλο και πιο κοντά.

Επίσκεψη και στο Α.Τ. Καλλιθέας

Μάλιστα, στο περιθώριο της περιοδείας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε και στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας και μίλησε για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, σε σχετική τοποθέτησή του, ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Είχαμε την ευκαιρία, χθες (25/11), να παρουσιάσουμε το συνολικό μας σχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας, ειδικά της ενδοοικογενειακής βίας, με θύματα φυσικά πρωτίστως γυναίκες. Χαίρομαι που έχουμε τόσες άξιες ελληνίδες αστυνομικούς. Έχει πολύ μεγάλη σημασία, προφανώς, όταν έρχεται μια γυναίκα να συναντήσει μια γυναίκα. Νομίζω ότι μπορείτε να μιλήσετε διαφορετικά, είναι πολύ πιο εύκολο να τη βοηθήσετε να σπάσει τη σιωπή, γιατί μιλάμε για περιστατικά πολύ δύσκολα, μιλάμε για γυναίκες οι οποίες βρίσκονται κάτω από μεγάλη ψυχολογική πίεση προφανώς. Και πρέπει να αισθάνονται άνετα και ασφαλείς».

Επιπλέον, ο ίδιος πρόσθεσε: «Όλα αυτά τα οποία κάνουμε, από το ανθρώπινο δυναμικό μέχρι τον χώρο υποδοχής, σκοπεύουν στο να χτίσουμε εμπιστοσύνη. Γιατί αν υπάρχει εμπιστοσύνη και εμπιστευτούν τα θύματα της κακοποίησης την Ελληνική Αστυνομία, ότι με διακριτικότητα αλλά και απόλυτο επαγγελματισμό θα χειριστεί αυτά τα περιστατικά, τότε θα έχουμε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook