Προεκλογική επίθεση Λειψάκη: Αρχοντάκης και Νάνσυ ενώθηκαν γιατί δεν έκλειναν ψηφοδέλτιο

προεκλογική-επίθεση-λειψάκη-αρχοντά-856407

Πρόκειται για έναν από τους πολυσυζητημένους… μετανάστες του αυτοδιοικητικού τοπίου της πόλης. Ο λόγος για τον Δημήτρη Λειψάκη, που βρέθηκε πίσω από το μικρόφωνο του SUPER FM 89.6, στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Παππά, και πήρε θέση για την παραφιλολογία γύρω από το όνομά του και φυσικά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Για την μετακίνησή του στην παράταξη Παπαδογιάννη από την παράταξη Σκουλάκη, ο πρώην αντιδήμαρχος, τόνισε ότι έμεινε για πάντα πιστός στον πρώην δήμαρχο, όμως όταν αυτός αποσύρθηκε, δεν μπορούσε να ακολουθήσει την Νάνσυ Αγγελάκη.

Συγκεκριμένα, για την προσχώρησή του στην παράταξη Παπαδογιάννη σχολίασε:

«Το ’14 ακολούθησα πιστά, όπως όφειλα να κάνω, τον κ. Σκουλάκη στις εκλογές. Το 2019 δεν επιθυμούσε να είναι υποψήφιος. Δεν ανεξαρτητοποιήθηκα, όφειλα να μείνω πιστός στην ομάδα που με είχε επιλέξει και στηρίξει. Αν ήταν υποψήφιος ο Σκουλάκης θα ήμουν κι εγώ μαζί του, γιατί με είχε τιμήσει ως αντιδήμαρχο. Του είπα ότι θα είμαι υποψήφιος με τον Άρη Παπαδογιάννη και μου τόνισε ότι μέλη της παράταξης κατεβαίνουν με την κυρία Αγγελάκη. Μαζί της όμως δεν μπορώ να συνυπάρξω.Το 2015 πήρα την απόφαση να στηρίξω τον Άρη Παπαδογιάννη, γιατί θεώρησα ότι ο τόπος έχει ανάγκη να διοικηθεί από έναν άνθρωπο που έχει γνώσεις αυτοδιοικητικές. Ουσιαστικά δεν άλλαξα ομάδα, η ομάδα μου διέλυσε και ο καθένας πήγε αλλού.»

Για τις μετακινήσεις ανάμεσα στις παρατάξεις και την… ποικιλία πεποιθήσεων εντός των συνδυασμών:

«Οποιοσδήποτε δημοτικός σύμβουλος μπορεί να αλλάξει δημοτική ομάδα, προβλέπει ο Κλεισθένης. Έτσι, όταν μιλάμε για αυτοδιοίκηση, με την οποία ασχολούμαι από το 1998, πρέπει να παραμερίσεις τις πολιτικές πεποιθήσεις. Ο Παπαδογιάννης κατάφερε να έχει ανθρώπους από όλους τους χώρους. Αυτό σημαίνει οτι μπορεί να διοικήσει τον δήμο, πιστεύει στην αυτοδιοίκηση. Δεν με ενοχλεί οτι πολιτικά ανήκει σε άλλο χώρο, θα με ενοχλούσε αν το έπαιζε «ήξεις και αφίξεις».

Δεν είναι μεμπτή η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άρη Παπαδογιάννη. Έχει επιλέξει το «μετερίζι» της αυτοδιοίκησης και δεν ασχολήθηκε ποτέ με την κεντρική πολιτική σκηνή. Εγώ εκ των προτέρων είχα επιλέξει τον Παπαδογιάννη ως επικεφαλής.»

Ακόμα, δεν παρέλειψε να… ρίξει τα βέλη του προς αντίπαλες παρατάξεις:

«Τα 197 άτομα, ένα τεράστιο νούμερο, αντικατοπτρίζει την θέληση της κοινωνίας να βγάλει μπροστά τον Παπαδογιάννη. Η πρόθεση του κόσμου φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους υποψηφίους.

Είναι σίγουρο οτι κάποια ψηφοδέλτια είχαν πρόβλημα να κλείσουν. Ο κ. Αρχοντάκης έλεγε οτι είναι πλήρης ο συνδυασμός του. Το ίδιο και η κ. Αγγελάκη. Το οτι ενώθηκαν σημαίνει οτι δεν μπορούσε να κλείσει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, αυτό κάτι σημαίνει.

Με την κ. Αγγελάκη δεν ταιριάζουμε ως άνθρωποι. Δεν πρέπει να είμαστε δήθεν. Δεν μπορούμε να κάτσουμε και να κουβεντιάσουμε. Αυτό πχ μπορώ να το κάνω με τον Άρη Παπαδογιάννη.»

Για τους «αναμαζωξιάρηδες»:

«Δεν με εκφράζει αυτή η λέξη. Όταν παραμένω πιστός  στην ομάδα μου, εφόσον ο Σκουλάκης δεν κατεβαίνει υποψήφιος και δεν μπορώ να συμπορευτώ με την Νάνσυ Αγγελάκη που «ανέλαβε» ατύπως την ομάδα, έχω δικαίωμα να πάω με όποιον θέλω.

Για την αντίδραση των ψηφοφόρων μετά την «αλλαγή σημαίας»:

«Το λέω και δεν ντρέπομαι οτι κατεβαίνω με τον Παπαδογιάννη. Από τους ψηφοφόρους μου εκτιμάμαι γι’ αυτό που είμαι. Οι άνθρωποι μου λένε ότι «Δημήτρη στήριζαν και Δημήτρη θα στηρίξουν».  Η δική μου πορεία δεν έχει δείξει ότι βαρέθηκα ή οτιδήποτε άλλο, ασχολούμαι με τα κοινά, είμαι ζωντανός με όλες τις έννοιες, ικανός να συνεχίσω.

Όλοι οι συνδυασμοί έχουν υποψήφιους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. Οι Χανιώτες, αν θεωρούν οτι μπορώ να δώσω κάτι στα Χανιά, ας με ψηφίσουν. Αν όχι, ας με στείλουν σπίτι μου.»

zarpanews.gr

2 thoughts on “Προεκλογική επίθεση Λειψάκη: Αρχοντάκης και Νάνσυ ενώθηκαν γιατί δεν έκλειναν ψηφοδέλτιο

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΕΓΙΝΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΜΟΥΡΝΑ…
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  2. Μην αγχώνεσαι Δημήτρη, το ΠΑΣΟΚ που εκπροσωπούσες, εδώ και καιρό είναι το δεκανίκι της Δεξιάς. Δεν άλλαξες στρατόπεδο, απλά αποδέχτηκες την αληθινή σου φύση. Και εσύ και ο Καμπουράκης και πολλοί άλλοι σύντροφοι..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook