Προειδοποίηση από Θεοδωρίδου για τρίτη δόση: Παραπλανητικά αρκετές φορές τα τεστ αντισωμάτων

Προειδοποίηση από τη Μαρία Θεοδωρίδου καθώς διαπιστώνεται ότι πολλοί αναβάλουν το ραντεβού για την τρίτη δόση εμβολίου, θεωρώντας ότι έχουν αντισώματα. Ωστόσο, τόνισε η ίδια, τα τεστ αντισωμάτων αρκετές φορές παραπλανούν.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα
Πιο σύνθετο έχει γίνει το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά της covid-19 με την πάροδο του χρόνου και το πρόβλημα με τους ανεμβολίαστους απασχολεί καθημερινά και ας ελπίσουμε ο φόβος να βοηθήσει, ώστε να πεισθούν να εμβολιαστούν, ανέφερε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19.

Ειδική αναφορά έκανε, για άλλη μια φορά, στις έγκυες, στέλνοντας μήνυμα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον εμβολιασμό τους, αντίθετα αν δεν εμβολιαστούν θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και το μωρό τους.

Τα τεστ αντισωμάτων
Είπε ότι μέχρι σήμερα 8.500 θάνατοι έχουν αποτραπεί με τον εμβολιασμό. Σχετικά με την τρίτη δόση, ανέφερε τα σημαντικά οφέλη, λόγω της αποφυγής σοβαρής νόσησης και θάνατο. Ωστόσο, όπως είπε, παρατηρείται αναβολή για την τρίτη δόση, καθώς αρκετοί θεωρούν ότι έχουν αντισώματα και τόνισε ότι τα τεστ αντισωμάτων αρκετές φορές παραπλανούν.

Πηγή: ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ