«Προειδοποιήσεις» Πολάκη: Με ρυθμό πολυβόλου τα επόμενα θετικά μέτρα

προειδοποιήσεις-πολάκη-με-ρυθμό-πο-765533

«Τσουνάμι» θετικών μέτρων έρχεται το αμέσως επόμενο διάστημα από την κυβέρνηση. Κάτι τέτοιο κάνει γνωστό ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου έκανε λόγο για επιστροφή αναδρομικών 820 εκατ. ευρώ στους ενστόλους έως τα τέλη Δεκεμβρίου, προειδοποίησε για σωρεία θετικών κυβερνητικών μέτρων, με ρυθμούς… πολυβόλου.

«Από αύριο ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!! Τροπολογία για την καταβολή 820 εκατ. ευρώ αναδρομικά από τις περικοπές των μνημονίων σε στρατιωτικούς – Σώματα Ασφάλειας, γιατρούς του ΕΣΥ (με πολιτική απόφαση), πανεπιστημιακούς, δικαστικούς έρχονται με ρυθμούς πολυβόλου και τα επόμενα θετικά μέτρα.

Βγάλαμε τη χώρα απ’ την επιτροπεία, ΕΠΟΥΛΩΝΟΥΜΕ σιγά σιγά τις πληγές των μνημονίων, χαράσσουμε διαφορετικό δρόμο παραγωγικής ανασυγκρότησης, με ισονομία, αλληλεγγύη, δίκαιη αναδιανομή» έγραψε στο προφίλ του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

One thought on “«Προειδοποιήσεις» Πολάκη: Με ρυθμό πολυβόλου τα επόμενα θετικά μέτρα

  1. Πολακη δώστα όλα αλλά εξουσία δεν ξαναβλεπετε ίσως θα περιορίσετε την ζημιά . Μετά τους θρησκευομενους στοχεύετε και τους ενστόλους, δυο κατηγορίες που παίρνατε τα … τους διαχρονικά . Βεβαία τον λογαριασμό θα τον πληρώσει πάλι ο κοσμάκης από την υπερφορολογηση άσε που θα σκάσει η καυτή πατάτα στον Κουλη για το επόμενο μνημόνιο (ή την πτώχευση της χώρας). Δώστε σανό στο λαό, μας αρέσει!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook