Πρόεδρος ξενοδόχων: Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στη διαχείριση ενός κρούσματος από τουρίστα

πρόεδρος-ξενοδόχων-δεν-γνωρίζουμε-τι-858758

«Χρειάζεται δουλειά στις τουριστικές περιοχές. Δεν υπάρχει σχεδιασμός και δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει», δήλωσε, αναφερόμενος στην ετοιμότητα που υπάρχει για κρούσματα κορονοϊό, ο πρόεδρος ξενοδόχων

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων, Γρηγόρης Τάσιος, μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής», με αφορμή πρώτη μέρα του ανοίγματος των ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας, σημείωσε πως ότι το 80% εξ αυτών δεν θα λειτουργήσουν και παράλληλα αναφέρθηκε στην ετοιμότητα που υπάρχει για κρούσματα κορονοϊό, ο πρόεδρος ξενοδόχων.

«Το 80% των ξενοδοχείων συνεχούς λειτουργίας δεν θα ανοίξουν σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα, οι πτήσεις δεν έχουν τη συχνότητα που θα φέρουν τον κόσμο. Μέχρι τις 15-20 Ιουνίου θα μπουν στη διαδικασία να ανοίξουν τα ξενοδοχεία και τα εποχικά από αρχές Ιουλίου. Οι κρατήσεις είναι λίγες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όποια κινητικότητα υπάρχει πάει για τον Ιούλιο», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Αν θα έχουμε τουρισμό θα εξαρτηθεί από τις πρώτες αφίξεις και αν θα παραμείνουμε ασφαλείς. Όλα είναι ένα στοίχημα και μια καθημερινότητα. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ως φορείς τι θα γίνει στη διαχείριση ενός κρούσματος από τουρίστα. Οι πρώτες αφίξεις θα έρθουν στη Βόρεια Ελλάδα, ειδικά μετά τις 15 Ιουνίου, οδικώς.

»Χρειάζεται δουλειά στις τουριστικές περιοχές. Δεν υπάρχει σχεδιασμός και δεν ξέρουμε πώς θα λειτουργήσει. Χρειάζονται γιατροί συγκεκριμένης ειδικότητας που μπορούν να πάρουν την ευθύνη για ύποπτο κρούσμα. Χρειάζονται τεστ. Όταν θα έχουμε πληρότητα τουριστών όλα θα πρέπει να έχουν τη διαχείριση και σε σχέση την κεντρική διοίκηση».

«Η μόνη χώρα που φαίνεται να έχει κινητικότητα για να στείλει τουρίστες είναι η Γερμανία. Από εκεί και πέρα είναι οι οδικοί τουρίστες των Βαλκανίων και ακόμα είμαστε σε αναμονή για τους υπόλοιπους. Για τους Άγγλους μιλάμε για μετά τον Αύγουστο», κατέληξε.

4 thoughts on “Πρόεδρος ξενοδόχων: Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει στη διαχείριση ενός κρούσματος από τουρίστα

  1. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΚΡΥΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ!!!!

    ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΚΙ ΑΛΛΑ ΖΟΡΜΠΑ ΔΕ ΓΚΡΙΚ!!

    ΤΟΥΡΙΣΤΣΣΣΣ ΓΟΥΕΛΚΟΜΜΜΜΜ ΒΙΛΚΑΑΑΑΑΑΜΕΝΝΝΝΝ

  2. Αν είναι να’λθουν τουρίστες για να αρρωστήσουμε όλοι οι οι …ιθαγενείς ποτέ και σώσουν να έλθουν! Να μας «σώσουν»πάντως Κούλης και το Επιτελείο του δεν υπάρχει περίπτωση! Αυτοί Δευτέρα Τετάρτη Παρασκευή λένε άλλα και Τρίτη Πέμπτη Σάββατο. ..άλλα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook