Πριβέ δείπνο… Αντώνη Σαμαρά – Κώστα Καραμανλή στα Βόρεια Προάστια | Photos

πριβέ-δείπνο-αντώνη-σαμαρά-κώστα-κ-1578355

Δείπνο στα βόρεια προάστια είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς.

Το δείπνο Καραμανλή – Σαμαρά, που παρουσιάζει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι η χώρα οδεύει προς εκλογές, έγινε στην ταβέρνα του Βασίλη στην Κηφισιά. Ένα μαγαζί που αποτελεί στέκι πολιτικών και στο οποίο κυρίως ο Αντώνης Σαμαράς είναι θαμώνας εδώ και χρόνια καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του.

Ο Αντώνης Σαμαράς, έφτασε 5 λεπτά πριν από τις 20:00, την ώρα δηλαδή που, όπως φαίνεται, είχε κλειστεί το ραντεβού. Ο Κώστας Καραμανλής πέρασε την πόρτα του εστιατορίου στις 20:00 ακριβώς.

Οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της ΝΔ επέλεξαν να καθίσουν σε ένα σχετικά απομονωμένο τραπέζι που βρίσκεται σε ξεχωριστή αίθουσα που αποτελεί την πιο «ήσυχη» γωνία του μαγαζιού, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, το δείπνο διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες.

Σε τι συμφώνησαν Καραμανλής – Σαμαράς – Όλο το παρασκήνιο

Την πρόσκληση έκανε ο Μεσσήνιος πολιτικός ο οποίος θέλησε να ανταποδώσει το δείπνο που του είχε παραθέσει ο Κώστας Καραμανλής στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου, «συμφώνησαν και οι δύο να μην πουν τίποτα για το περιεχόμενο της συνομιλίας τους. Συμφώνησαν να μην πουν λέξη για τα όσα συζήτησαν χθες» είπε.

«Η συνάντηση από μόνη της έχει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον, αποτελεί από μόνη της σημαντική είδηση και το timing, η στιγμή κατά την οποία γίνεται είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. Είναι μια στιγμή με έντονη πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση λόγω του θέματος των παρακολουθήσεων», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος αποκάλυψε και το… μενού.  Όπως είπε, την προηγούμενη φορά το μενού είχε ψάρια και θαλασσινά. «Τώρα είχε κρέατα, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί “χτύπησαν” πολύ δυνατές μπριζόλες. Έφαγαν απ’ όλα. Μαθαίνω ότι υπήρξε ικανοποιητική ποικιλία».

enikos.gr

One thought on “Πριβέ δείπνο… Αντώνη Σαμαρά – Κώστα Καραμανλή στα Βόρεια Προάστια | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook