Πρινς: Έρχεται άλμπουμ με ανέκδοτα τραγούδια του πέντε χρόνια μετά το θάνατό του

πρινς-έρχεται-άλμπουμ-με-ανέκδοτα-τρα-1257253

Στις 30 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ με ακυκλοφόρητα τραγούδια του Πρινς. Πρόκειται για μία δισκογραφική δουλειά που ο διάσημος ποπ σταρ είχε ηχογραφήσει πριν τον ξαφνικό θάνατό του και έχει τίτλο «Welcome 2 America».

Μια πρώτη γεύση από την επερχόμενη αυτή κυκλοφορία παίρνουμε μέσα από το σίνγκλ «Hot Summer», που βγήκε στον αέρα την περασμένη εβδομάδα, την ίδια μέρα που ξεκίνησε η νέα σεζόν του βραβευμένου podcast «The Story of Welcome 2 America» που ξεναγεί τους ακροατές σε ένα ταξίδι στα στούντιο του Paisley Park, όπου τη διετία το 2010-2011 ο Πρινς ηχογραφούσε το πολιτικό και οδυνηρό άλμπουμ «Welcome 2 America» και στη συνέχεια το αρχειοθέτησε επιλέγοντας να επικεντρωθεί σε συναυλίες σε πόλεις γύρω από τις ΗΠΑ.

Στο podcast παρουσιάζονται πολλά από τα κομμάτια του νέου άλμπουμ. Οι τραγουδιστές αφηγούνται το πόσο κοντά ήρθαν με τον Πρινς κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων. Αφού ηχογράφησε το χαρούμενο «Hot Summer», ο Πρινς τους πήγε μια βόλτα στην παραλία ενώ έβαζε να παίζει το νέο του τραγούδι.

Η Deluxe Έκδοση του «Welcome 2 America» περιλαμβάνει το πλήρες άλμπουμ σε CD και μαύρο βινύλιο (συνοδευόμενο και με κωδικό για digital download) καθώς και το ακυκλοφόρητο βίντεο της συναυλίας που είχε δώσει ο τραγουδιστής στις 28 Απριλίου του 2011 στο The Forum.

 

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook