Πριν επιλέξεις τη γαμήλια ανθοδέσμη μάθε τη σημασία πίσω από 12 ρομαντικά λουλούδια

πριν-επιλέξεις-τη-γαμήλια-ανθοδέσμη-μ-1295367

Τι συμβολίζουν τα τριαντάφυλλα, οι παιώνιες και οι μαργαρίτες;

Μπομπονιέρες, νυφικό, μενού, γαμπριάτικο κοστούμι, προσκλητήρια… Όλα τα «σύνεργα» που απαιτούνται για να είναι παραμυθένιος κι έτσι όπως τον έχεις φανταστεί ο γάμος σου κρύβουν πίσω τους και ώρες, αναζήτηση, τρέξιμο. Το ίδιο ισχύει και για τη γαμήλια ανθοδέσμη σου. Χρειάζεται καιρός για να επιλέξεις την ανθοδέσμη που θα κρατάς την ημέρα του γάμου σου.

Αν τώρα, λοιπόν, βρίσκεσαι σε αυτήν τη φάση και δεν ξέρεις πραγματικά ποιο λουλούδι να επιλέξεις, αν έχεις μπερδευτεί με τις συνθέσεις που σου έχει παρουσιάσει ο ανθοπώλης, don’t worry. Λάβε υπόψη σου ως κριτήριο τη σημασία που έχει το κάθε λουλούδι κι έτσι πάρε την τελική απόφασή σου.

Τα πιο ρομαντικά λουλούδια για γαμήλια ανθοδέσμη και η σημασία τους

#1 Παιώνιες

Οι παιώνιες «φωνάζουν» ρομαντισμό! Αυτά τα εντυπωσιακά λουλούδια συμβολίζουν μια ευτυχισμένη σχέση και θεωρούνται οιωνός καλής τύχης.

#2 Γαρύφαλλα

Τα γαρύφαλλα συμβολίζουν τη στοργή και την αληθινή αγάπη, είτε τα χρησιμοποιήσεις στη γαμήλια ανθοδέσμη σου, είτε στον στολισμό της δεξίωσης.

#3 Ορχιδέες

Εκτός από ένα κομψό λουλούδι, οι ορχιδέες κρύβουν κι ένα μήνυμα αγάπης. Για την ακρίβεια συμβολίζουν τη δύναμη και τη γοητεία της αγάπης.

#4 Τριαντάφυλλα

Κάθε χρώμα τριαντάφυλλου έχει και διαφορετικό νόημα. Το κόκκινο σημαίνει πάθος και το ροζ σημαίνει ευγνωμοσύνη, ενώ τα λευκά τριαντάφυλλα συμβολίζουν την αγνότητα και τη χάρη.

#5 Γαρδένια

Συμβολίζει την ομορφιά, την ελπίδα, την αγνότητα και την αγάπη. Χρησιμοποιήστε αυτό το ρομαντικό λουλούδι για να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή τη γαμήλια ανθοδέσμη σου.

#6 Τουλίπες

Η τουλίπα συγκρίνεται με τη βαθιά και διαρκή αγάπη. Αυτό το εκπληκτικό λουλούδι εκπέμπει ομορφιά και χάρη, ενώ υπάρχει σε ποικιλία χρωματικών επιλογών, όπως λευκό, ροζ, κίτρινο και κόκκινο.

#7 Μοσχομπίζελο

Αυτό το τόσο ρομαντικό λουλούδι συμβολίζει την απόλαυση και την ευτυχία.

#8 Ρανούγκουλος

Το Ranunculus (aka ρανούγκουλος) είναι ένα πραγματικά μοναδικό λουλούδι χάρη στο περίπλοκο σχήμα του. Κάθε άνθος διαθέτει λεπτές στρώσεις από πέταλα, καθιστώντας το μια γοητευτική προσθήκη σε ένα μπουκέτο ή στον στολισμό. Το Ranunculus εκπέμπει ομορφιά και συμβολίζει τη χάρη, την κομψότητα και την αγνή αγάπη.

#9 Ανεμώνα

Συμβολίζει την προσμονή και την ειλικρίνεια.

#10 Άνθη κερασιάς

Αντιπροσωπεύουν την αγάπη, τη δύναμη και την εκτίμηση.

#11 Lily of the Valley

Έχει την έννοια της αγνότητας, της χαράς και της γλυκύτητας.

#12 Μαργαρίτες

Είναι παιχνιδιάρικα, ρομαντικά λουλούδια που συμβολίζουν την αληθινή αγάπη και τα νέα ξεκινήματα.

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook