Πρίγκιπας Χάρι: Συνωμοτεί για να «ρίξει» τη μοναρχία – Τι ισχυρίζεται βασιλική βιογράφος

πρίγκιπας-χάρι-συνωμοτεί-για-να-ρίξε-985237

Η βασιλική βιογράφος, Angela Levine, κατηγορεί τον πρίγκιπα Χάρι ότι «συνωμοτεί για να ‘’ρίξει’’ τη μοναρχία», ενώ την ίδια στιγμή κανείς δεν γνωρίζει αν θα παρευρεθεί στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας τον επόμενο μήνα.

Η γνωστή βιογράφος και σχολιάστρια έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις, σύμφωνα με την Daily Mail, κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης στο GB News και προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για το πρώην «άτακτο» παιδί του Μπάκιγχαμ.

Η ίδια υποστήριξε ότι ο 37χρονος Χάρι, που ζει σε μια έπαυλη 14 εκατομμυρίων δολαρίων στη Μοντεσίτο, με τη 40χρονη σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους, μπορεί να χάσει τους εορτασμούς, παίζοντας πόλο στην Καλιφόρνια! Η Μοντεσίτο, η φημισμένη καλιφορνέζικη παραθαλάσσια πόλη, γνωστή και ως Αμερικανική Ριβιέρα, είναι το μέρος που αποκαλούν σπίτι τους μερικοί από τους διασημότερους του πλανήτη.

«Ο Χάρι λέει ότι ο αδερφός του και ο πατέρας του είναι παγιδευμένοι, αναστατώνει τη βασίλισσα συνέχεια, προσποιείται ότι θέλει να τη φροντίσει, αλλά δεν είναι εκεί όταν τον θέλει», είπε με νόημα η Angela Levine.

Η βασιλική βιογράφος Angela Levine

Σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Tom Bower, αυτή η καθυστέρηση, για το αν το έκπτωτο βασιλικό ζεύγος παραστεί στην εκδήλωση για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, είναι σκόπιμη και ο Χάρι και η Μέγκαν σκόπιμα ενθαρρύνουν την αβεβαιότητα, επειδή, όπως λέει, η θέση και το εισόδημά τους εξαρτώνται από τη συνεχή αναφορά στα Μέσα Ενημερώσης.

«Υπήρχαν πάντα σοβαρές αμφιβολίες ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα ερχόντουσαν στους εορτασμούς. Πρώτον, γιατί ως ιδιώτες δεν μπορούν πλέον να βρίσκονται στο επίκεντρο και επειδή οι πρίγκιπες Κάρολος και ο Ουίλιαμ είναι έξαλλοι για τα ψέματά τους για αυτούς στη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah Winfrey, αλλά και μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Χάρι στο NBC. Δεν εμπιστεύονται πλέον αυτόν και τη Μέγκαν. Η Μέγκαν δεν έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει την Κέιτ, μετά τους παραπλανητικούς ισχυρισμούς της στη συνέντευξη της Όπρα.

Επίσης, η Μέγκαν φοβάται τους κακούς τίτλους αν επιστρέψει στη Βρετανία. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πώς θα επιλυθεί τελικά η συνεχιζόμενη διαφωνία μεταξύ των αξιωματούχων του Παλατιού και της βασιλικής οικογένειας», καταλήγει ο Tom Bower.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook