Πρεμιέρα για το «Bachelor»: Τα απρόοπτα και η πρώτη γνωριμία με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

πρεμιέρα-για-το-bachelor-τα-απρόοπτα-και-η-π-1103845

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το ριάλιτι του Alpha «The Bachelor». Ο γοητευτικός Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor που θα διεκδικήσει και θα διεκδικηθεί από 20 εντυπωσιακές γυναίκες.

Ο 30χρονος personal trainer πρόκειται μέσα στους επόμενους μήνες να βγει πολλά ρομαντικά ραντεβού με τις υποψήφιες συντρόφους του μέχρι να ανακαλύψει τη μία, τη γυναίκα που θα ερωτευτεί και θα του κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

Στην πρεμιέρα του ριάίτι αγάπης ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην αρχή για τη ζωή του, σύστησε τους γονείς του ενώ επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη βίλα που πρόκειται να μείνουν οι γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν, προκειμένου να τις υποδεχθεί μία – μία.

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αντίκρισε μπροστά του μια πανύψηλη κοπέλα η οποία τον πλησίαζε και ξαφνικά χάθηκε από μπροστά του.

Η 26χρονη ενώ περπατούσε μια άνεση πάνω στο χαλί, έσπασε το τακούνι της και έπεσε φαρδιά πλατιά στον κόκκινο χαλί πριν συναντήσει τον πρώτο Έλληνα Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έσπευσε να τη βοηθήσει και κυρίως να την ξεαγχώσει.

Η Αναστασία Βοσκανίδου μπήκε στο ριάλιτι

Η 26χρονη Αναστασία είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, όμως οι τέσσερις κριτές, παρά τις εντυπωσιακές αναλογίες της, δεν της έδωσαν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη φάση του bootcamp λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Πλέον, η Αναστασία Βοσκανίδου είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει τον έρωτα και τη μοναδική θέση στην καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Το πρώτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι πάντως, προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media και όχι απαραίτητα θετικά…

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook