Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα κολύμβησης ορίων στο Κολυμβητήριο Χανίων

πραγματοποιήθηκε-η-πρώτη-ημερίδα-κολ-1212565

Με τη συμμετοχή 125 αθλητών και αθλητριών από 12 συνολικά σωματεία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημερίδα κολύμβησης ορίων η οποία διεξήχθη την Κυριακή 25 Απριλίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Οι αγώνες σήμαναν και με τη “βούλα” την επανεκκίνηση σε αγωνιστικό επίπεδο στο άθλημα της κολύμβησης, αγώνες που ήταν για αθλητές ηλικίας από 13 ετών και άνω. Αμεσος στόχος να ξεκινήσει η δράση και για τους μικρότερους κολυμβητές, το ζητούμενο για τους οποίους είναι να επιστρέψουν έτσι στις πισίνες και να ενταχθούν κανονικά στις υποχρεώσεις τους.

Σε ό,τι αφορά τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, που ήταν και ο άτυπος οικοδεσπότης της ημερίδας, έλαβε μέρος με τις περισσότερες συμμετοχές, καθώς σχεδόν 50 αγόρια και κορίτσια είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις καλύτερες επιδόσεις και να εξασφαλίσουν τα σχετικά όρια για τις φετινές διοργανώσεις στη χώρα.

Οι αγώνες τελέστηκαν με επιτυχία και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις διοργανώσεις της ΚΟΕ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι παρούσα στους αγώνες ήταν και η νεοεκλεγείσα στο ΔΣ της Ομοσπονδίας, Αλεξία Μαρίνη η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε τα εξής: «Τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους, που είναι οι πισίνες. Επιτέλους γίνονται διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα για όλα τα παιδιά, όπου αυτό ήταν το ζητούμενο και το μεγάλο στοίχημα. Πολύ σύντομα θ’ ανοίξουν και οι Ακαδημίες, θεωρώ ότι με το που επιστρέψουν τα παιδιά στα σχολεία θα ξεκινήσουν και οι μικρότερες κατηγορίες. Στόχος στην Ομοσπονδία είναι να γίνουν όλα τα πρωταθλήματα, να διεξαχθούν κανονικά όλοι οι αγώνες. Ο νέος πρόεδρος της ΚΟΕ, ο κ. Γιαννόπουλος, έχει ανακοινώσει ότι στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα πάνε 18 αθλητές αντί για 9 που είχαν προκριθεί και αυτό γιατί θέλει να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να ζήσουν αυτή την εμπειρία, παιδιά τα οποία ταλαιπωρήθηκαν μέσα στον κορονοϊό και τώρα θα τους δοθεί η ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο.

Για την εκλογή μου τη δική μου επειδή με ρωτάτε, χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω δημόσια τον πρόεδρο, κ. Γιαννόπουλο και τα σωματεία που μας στήριξαν και όλους όσοι πίστεψαν σε μας. Θέλει πολλή δουλειά… Η επανένταξη είναι πολύ δύσκολη, η επανεκκίνηση έχει γίνει, αλλά τα προβλήματα είναι πολλά. Με ομόνοια όμως και με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί τα παιδιά αξίζουν καλύτερες εγκαταστάσεις και πολλές διοργανώσεις και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε όλοι μαζί», κατέληξε η κα Μαρίνη.

Η κα Μαρίνη μαζί με την πρόεδρο του ΝΟΧ, Χαρ. Μυλωνάκη και τον εκπρόσωπο του ΕΑΚ Χανίων, κ. Μπουζάκη.

Υπενθυμίζεται πως οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ήταν οι εξής:

Αμανατίδου, Αντωνογιαννάκης Ιωαν., Αντωνογιαννάκης Φιλ., Βαζάκας, Βαρυπατάκης, Βυζιράκη, Γερωνυμάκη, Γιαννουλάκη, Δαουράκης, Δεληογλάνη, Δήμου, Δρουμπάκη, Θωμάκης, Καλογερής, Κανδανολέων, Καραμπατσάκη, Κολομβοτζάκης, Κονταξάκη, Κόρακα Δεσπ., Κόρακα Πολυξ., Κουρνιδάκης, Κυριακοπούλου, Κυριακουλάκη, Λεωνίδου, Λιονάκης, Μαλεκάκη, Μανάκου Αφρ., Μανάκου Ελ., Μαραγκουδάκη Αναστ., Μαραγκουδάκη Ναυσ., Μαυρομάτης, Μετζιδάκη, Μηλιάκης, Μπαλαντίνου, Μπερτσουλάκη, Νικολακάκης, Νικολάου, Νταουντάκη, Παϊτάκη, Παραδά, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πιτσουλάκης, Πυροβολάκη, Σεργάκη, Σκουλούδη, Στεφανουδάκης, Συννεφάκη, Τρουλάκης Αντ., Τρουλάκης Γεωρ., Τσιφετάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook