Πούλησε τη νεογέννητη κόρη του γιατί δεν είχε λεφτά να αναθρέψει τα άλλα δύο του παιδιά

πούλησε-τη-νεογέννητη-κόρη-του-γιατί-δ-957318

Ένας άνδρας από την Κίνα πούλησε την κόρη του σε ζευγάρι αγνώστων αντί 10.400 ευρώ καθώς, όπως υποστήριξε, αφού τον εγκατέλειψε η σύζυγός του δεν είχε χρήματα να αναθρέψει και τον γιο και την κόρη.

O άνδρας από την κινεζική επαρχία Φουτζιάν αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία βρεφών αφού πούλησε την κόρη του τον Φεβρουάριο. Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Μάιο όταν οι νέοι γονείς της μικρής παρουσίασαν πλαστό πιστοποιητικό γέννησης.

Αυτοί κατοικούσαν σε πόλη περίπου 110 χλμ, μακριά από την πατρίδα του πατέρα. Αντιμετώπιζαν πρόβλημα υπογονιμότητας ενώ έχασαν τον γιο τους το 2017. Ήλπιζαν ότι θα καταφέρουν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Συναντήθηκαν με τη μεσολάβηση μεσαζόντων στις αρχές του έτους όπου είδαν βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού και αποφάσισαν να την υιοθετήσουν. Τον Φεβρουάριο οδήγησαν ως το σπίτι του άνδρα για να πάρουν το παιδί. Τον πλήρωσαν 80.000 γεν και υπέγραψαν συμφωνητικό υιοθεσίας με τον πατέρα.

Αυτός μόλις πήρε τα λεφτά έγινε vlogger και έδινε συμβουλές σε γυναίκες σε απευθείας σύνδεση στο διαδίκτυο. Η διαδικτυακή αγορά βίντεο στην Κίνα γνωρίζει άνθηση καθώς οι vlogger βγάζουν χρήματα παρέχοντας συμβουλές στους ακολούθους τους.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook