Που θα αποβιβάζουν τους επισκέπτες τα τουριστικά λεωφορεία στα Χανιά – Η πρόταση της δημοτικής αρχής

που-θα-αποβιβάζουν-τους-επισκέπτες-τα-921635

Εν όψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν, μία νέα πρόταση της Δημοτικής Αρχής εξετάζεται σε συνεργασία με την Επιτροπή Κυκλοφοριακού, ώστε τα τουριστικά λεωφορεία να μην δημιουργούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στα Χανιά.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο νέος χώρος θα είναι η οδός Πλουμιδάκη, που συνδέει τις οδού Παπανδρέου και Τζανακάκη. Τα λεωφορεία θα σταθμεύουν από την πλευρά του Ηρώου, σε ένα σημείο που απέχει περίπου 400 μέτρα από την Δημοτική Αγορά, ερχόμενα από την οδό Νεάρχου.

Οι tour operators, όπως τόνισε, προτιμούν κάποιο πιο κοντινό σημείο, όμως το συγκεκριμένο έχει την απαραίτητη αισθητική και λειτουργικότητα, χωρίς να παρεμποδίζει σημαντικές κεντρικές οδούς στην καρδιά της πόλης, με την δημοτική αρχή να εμμένει σε αυτό.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Που θα αποβιβάζουν τους επισκέπτες τα τουριστικά λεωφορεία στα Χανιά – Η πρόταση της δημοτικής αρχής

  1. Ο/Η Να μην επιτρέψουμε τους τουρίστες να μολύνουν το νησί, είναι καθήκον μας, η ζωή των δικών μας παίζεται, όχι του μητσοτακέιοκου λέει:

    Μα μαζευτούμε και να αποκλείσουμε το λιμάνι, το αεροδρόμιο και να μην αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ να ξανά μολύνει το νησί ! Η επιδημία είναι στο φορτε της, το ΕΣΥ μας λένε ετοιμο να καταρρεύσει, σε 2 βδομαδες μας λένε ( σαν μάγοι ) ότι όλα θα είναι εντάξει ! Επειδή όμως εμείς δεν έχουμε εμπιστοσύνη στους πιθήκους εξαιτίας του ότι μετά ένα χρόνο μέτρα είμαστε χειρότερα τώρα από ποτέ δεν θελουμε να πεθάνουν οι δικοί μας από τους μολυσμένους τουρίστες πρέπει να μην αφήσουμε τουρίστα στην Κρήτη, εμείς θα κλαίμε τους δικούς μας, ας κάνουμε το χρέος μας, όχι στους τουρίστες για να μην τραβάμε πάλι τα μαλλιά μας όπως και πέρυσι. Είναι θέμα ζωής και θανάτου ! Το νησί ανήκει στους Κρητικούς, όχι στο Γερμανοπροσκυνημενο ντενεκέ

  2. Πέρυσι το καλοκαίρι με τα Χανιά γεμάτα τουρίστες είχαμε δύο κρουσματα την ημέρα Αυτή τη περίοδο χωρίς τουρίστες έχουμε σταθερά πάνω από 20 κρουσματα Καμμια εξήγηση?

  3. Όσο κρατάς εσύ τους κανόνες υγιεινής δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν τουρίστα. Επίσης αν δεν δουλέψει ο τουρισμός, τον χειμώνα θα κλαίμε όλοι του ιδιωτικού τομέα.Τωρα αν εσύ είσαι του δημοσίου πέρα βρέχει εδώ και ενα χρόνο,αν πάλι είσαι του ιδιωτικού(που δεν το πιστεύω) σκέψου πιο καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook