Πού είναι άραγε τα fake news του ΣΥΡΙΖΑ για τη Μενδώνη; Δείτε τι λέει η σύμβαση

πού-είναι-άραγε-τα-fake-news-του-συριζα-για-τη-μ-922145

Βγαίνει το υπουργείο Πολιτισμού και η Λίνα Μενδώνη και κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news, για τις πινακίδες με το όνομά της στην Ακρόπολη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται. Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του υπουργείου.

Μισό λεπτό, για να μην τρελαθούμε και από πάνω. Το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού δεν ήταν που έλεγε για το όνομα της κ. Μενδώνη στις πινακίδες; Το ανέφερε ρητά στη σύμβαση που υπέγραψε με το Ιδρυμα Ωνάση και κατέθεσε στη Βουλή στις 31 Μαρτίου: «Θα μπει ειδική μαρμάρινη επιγραφή διαστάσεων ίσων προς τις δύο προαναφερόμενες (άλλως τουλάχιστον 70Χ40 εκατ.), που θα αναφέρει: «Ο ανελκυστήρας πλαγιάς και ο φωτισμός της Ακροπόλεως πραγματοποιήθηκαν με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση επί υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη» (Ιούνιος 2020)».

Ερχεται δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνει όσα λέει το ίδιο το υπουργείο Πολιτισμού και βγαίνει μετά το υπουργείο να τον κατηγορήσει για fake news;

Ή η κυρία Μενδώνη θεωρεί ότι είμαστε ηλίθιοι ή διαδίδει η ίδια fake news επειδή πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη.

Γράφει ο Δημητρης Κανελλόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook