Power Pass 2: Τι θα γίνει με όσους έκαναν λάθος στην αρχική αίτηση

power-pass-2-τι-θα-γίνει-με-όσους-έκαναν-λάθος-στ-1481289

Αύριο, Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα τακτοποιηθούν πιθανότατα οι εκκρεμότητες του Power Pass 2 και θα πληρωθούν τα σχετικά ποσά, όπως είπε πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η πληρωμή θα αφορά σε όσους έλαβαν εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος τον Ιούνιο. Υπήρξαν καθυστερήσεις καθώς είχε προκύψει ένα τεχνικό πρόβλημα στην άντληση στοιχείων του συστήματος από συγκεκριμένο πάροχο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επιλυθεί.

Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέα αίτηση για να λάβουν την επιδότηση, καθώς ισχύει η παλιά.

Τι γίνεται όμως, σε περίπτωση που έχει γίνει κάποιο λάθος στην αρχική αίτηση; Αν και αρχικά υπήρξαν φωνές που έλεγαν ότι θα εξεταστεί το συγκεκριμένο ζήτημα, τελικά μάλλον δεν θα μπορεί να γίνει καμία διόρθωση. Εκτός αν υπάρξει κάποια παρέμβαση την τελευταία στιγμή και δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

Η ενημέρωση των δικαιούχων, σύμφωνα με το MEGA θα γίνει μέσω email ή sms και θα συνυπολογιστεί και το ποσό του Power Pass 1.

H κατάθεση θα γίνει σε δηλωμένο τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση που έχετε υποβάλει λανθασμένα το IBAN σας, επίσης δεν μπορεί να διορθωθεί.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook