Πότε θα γίνει η κηδεία του πρώην δημάρχου Ρεθύμνου Δημήτρη Αρχοντάκη

πότε-θα-γίνει-η-κηδεία-του-πρώην-δημάρχ-1216880

Το Ρέθυμνο αποχαιρετά τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Αρχοντάκη που «εφυγε» από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την τοπική κοινωνία.

Το τελευταίο αντίο θα πει στον αγαπητό Δήμαρχο η κοινωνία του Ρεθύμνου, σήμερα στη 1 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία ενώ η κηδεία θα γίνει στις στις 4 το μεσημέρι.

Θερμή παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος αντί για στεφάνια να κατατεθούν δωρεές για την μονάδα τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Δήμαρχος Ρεθύμνου έφυγε από τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, όπου νοσηλευόταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη μετά από πτώση του στην σκάλα του σπιτιού του στο χωριό του το Μοναστηράκι.

Ο θάνατος του πρώην δημάρχου Ρεθύμνου προκαλεί συγκίνηση, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό, που είχε πολυάριθμους φίλους και είχε συνδέσει το όνομα του με την πόλη επί πολλές δεκαετίες.

Το Ρέθυμνο θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με το πέρασμα του τόπου μας από την φτώχεια και την ανυποληψία στην ανάπτυξη και στην πρόοδο. Χωρίς υπερβολή το παντερμο Ρέθυμνο επί δημαρχίας Αρχοντάκη έγινε η πόλη στολίδι της Κρήτης.

One thought on “Πότε θα γίνει η κηδεία του πρώην δημάρχου Ρεθύμνου Δημήτρη Αρχοντάκη

  1. Θα σας τη …….σπάσω πληροφορώντας σας ότι για γίνει το παντέρμο Ρέθυμνο στολίδι, χωριά του νομού γίνανε από στολίδια, παντέρμα ! Μια ζωή στρουθοκαμηλίζουμε, κανείς δεν έχει την εντιμότητα να πει την αλήθεια, αποτέλεσμα αυτής της ……μαγαλοψυχιας η σημερινή μας κατάντια ! Μια ζωή ραγιάδες και στα τέσσερα στην εξουσία των …………δημοκρατών που ψηφίζουμε ! Κρίμα για μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook