Πότε επιστρέφουν οι ελληνικές σειρές με νέα επεισόδια

πότε-επιστρέφουν-οι-ελληνικές-σειρές-1040043

Μετά την αναγκαστική παύση λόγω των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι σειρές των τηλεοπτικών σταθμών επιστρέφουν με νέα επεισόδια.

Στον ALPHA, από σήμερα Δευτέρα, ξεκινά η προβολή των νέων επεισοδίων του «Έλα στη Θέση μου». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 21:00 επιστρέφει η σειρά «Έρωτας μετά», ωστόσο το νέο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 13 Μαΐου, καθώς θα προηγηθεί μια μίνι περίληψη τις δύο προηγούμενες μέρες σε επανάληψη. Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή θα προβάλλεται στις 21:00 η κωμική σειρά του σταθμού «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η μυθοπλασία αρχίζει από τη Δευτέρα, με επαναλήψεις και από την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου με νέα επεισόδια των σειρών. Καθημερινά στις 18:15 θα προβάλλεται η δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και στις 20:45 μετά το δελτίο ειδήσεων η κωμωδία «Αν ήμουν πλούσιος» (με διπλό επεισόδιο την Παρασκευή 22 Μαΐου). Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45 επιστρέφει το «Πέτα τη Φριτέζα» και Τετάρτη και Πέμπτη, την ίδια ώρα, το «Αν ήμουν πλούσιος». Από Δευτέρα 18 Μαΐου θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» (Δευτέρα έως Πέμπτη, 22:45) καθώς τα γυρίσματα ξεκίνησαν σήμερα.
enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook