Ποτέ δεν είναι αργά: Βρετανός βρήκε μετά από 11 χρόνια τη μασέλα που είχε χάσει στην Ισπανία

ποτέ-δεν-είναι-αργά-βρετανός-βρήκε-μετ-1379403

Ο Πολ Μπίσοπ, ένας 63χρονος άνδρας από τη Βρετανία είχε την πιο παράξενη επανένωση, καθώς βρήκε τα ψεύτικα δόντια του που είχε χάσει κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Ισπανία πριν από 11 χρόνια.

Ο Μπίσοπ είχε ταξιδέψει στο Μπενιντόρμ για τις διακοπές του και ένα βράδυ ήπιε λίγο παραπάνω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει εμετό σε σκουπιδοτενεκέ και να χάσει τα ψεύτικα δόντια του. Όπως αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που είδε την συγκεκριμένη τεχνητή οδοντοστοιχία.

Η μασέλα του Πόλ βρέθηκε σε χωματερή και οι Αρχές της Ισπανίας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο εύρημα. Προχώρησαν σε ελέγχους DNA και μετά από χρόνια εντόπισαν τον κάτοχό της που μένει κοντά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η έκπληξη του Πολ ήταν τεράστια όταν 11 χρόνια μετά από εκείνο το μεθύσι είδε τη μασέλα του μέσα στην ταχυδρομική θυρίδα του.

Αναπολώντας τα γεγονότα εκείνης της νύχτας ο Πολ είπε στο BBC: «Ήπια αρκετό μηλίτη και αποφάσισε πως έπρεπε να… βγει από το μαγαζί». «Ο κάδος ήταν το πιο κοντινό πράγμα σε εμένα εκείνη τη στιγμή. Κι όταν πήγαμε στο επόμενο μπαρ, ο φίλος μου γύρισε και με ρώτησε που ήταν τα δόντια μου» ανέφερε και πρόσθεσε ότι αναζήτησαν για ώρα τα δόντια  αλλά δεν τα βρήκαν πουθενά.

Αναφορικά με την έκπληξη του όταν είδε τα δόντια στο ταχυδρομείο δήλωσε: «Πίστεψα πως μου έκαναν φάρσα. Βρήκαν, όμως, το DNA μου και τη διεύθυνσή μου και τα έστειλαν. Είναι κάτι απίστευτο αυτό που συνέβη. Τώρα, πλέον όλοι γνωρίζουν για τα δόντια μου. Ίσως να πρέπει να ανοίξω κι ένα μουσείο με τα δόντια μου τόσες φορές που τα έχω χάσει».

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook